Aysgl_trl_trn FSCMK yedim geldim canım 😂 bişeye benzemiyor. Tavsiye etmem ama ben mecburiyetten yedim. Şişmicek kadar
Nisannasell Aysgl_trl_trn çokkk 🤣sabah bi uyandım eşime dedim ki birisi pırasa pişirmiş sabah sabah yazın ortasında kim nerden bulsun pırasayı die benimle dalga geçmişti 😅😅
Nemoanne Aşermeye inanmıyorum desem 🙄 ben iki gebeliğimde de öyle birşey hissetmedim. Biraz psikolojik gibi ama canı isteme olayı vücut ne eksikse onu ister diye düşünüyorum(protein, vitamin, mineral gibi..)
NurGrlek Aysgl_trl_trn ciğer ve kokoreç 🤤 yiyemedim ama Bı ara brokoli ve karnabahar yemeği istedi canım şükür onlara kavuştum. 😂😂🤣
AkileUqur Aysgl_trl_trn hamileyken hiç abartısız haftada iki kere yedim. Çok severim kokoreçi. Hiç bı zararı olmadi. Ama sakatat sonuçta çok istiyorsan ye bı defa
1meleek Aysgl_trl_trn daha hamile olduğumu bilmiyorduk lahana sarması çekmişti canım ve hemen yaptık öbür gün de belirtilerden anlayıp test yapmıştım sonuç 34+6 😂😂
kayasli Aysgl_trl_trn benimde 9+1 oldu da bu zamana kadr mide bulantısından hic asermeye firsat olmadı 🙄 merak ettim soraym dedim 😁
Minik_fasulyem Aysgl_trl_trn üç buçuk aya kadar bi sürrü turşu yedim. Son bi aydırda çikolataya aşeriyorum
Aliss_36 Aysgl_trl_trn aynen ama şişelere konulan varya ondan gidip buldum aldım koca bi tava da 2 yumurtada kırıp yedim 😁
sevval55 Aysgl_trl_trn hic asermedim hala besinci ayım☺️ Nasıl bi şekilde canım çekecek uykumdan mı uyandıracak ağlayıp krizemi giricem hic bilmiyorum😀
Kuzucugunannesi Aysgl_trl_trn ben suan 9 haftayim bilemiyorum ne zman oluyor aşerme falan hic bisey istemio canim
Aysgl_trl_trn Kuzucugunannesi 8. Haftada bende öyleydim. 9. Haftafayım bende şuan. Yemem düzeldi. Seninde düzene girer inşallah ☺️