Aysgl_trl_trn Hubannaz hahaha 😁 her ilde Bi tane kesin var. Ama burdurdaysan yandın. Oradaki King battı, 😂😂
Rhm_avc eylulunannesi benimde aynı. Rüyamda gördüm simiti resmen tadı ağzımdaydı. 4 tane aldırdım eşime hepsini görmemiş gibi yedim. 😂😂😂
Aysgl_trl_trn FSCMK yok canım ☺️ konuşuyoruz şurda. Canım istemedi 🤭 ben istediğimi yedim geldim şimdi. çok matah bişey değilmiş ama vucüt isteyince napcann🙈
FSCMK Aysgl_trl_trn 😂😂hiç aram yok et ürünleriyle Aslada Canım çekmez kokoreç görüntüsü bile midemi maf ediyor millet nasıl yiyor onu aceba 🤔
melegiminannesi Aysgl_trl_trn hıyar aşermiştim 🤩 allahım ama öyle bildigimiz hıyar değil böyle minicik oluyor ya ondan bulana kadar 1 kilo salatalık yiyip denemişimdir buluncada 3 4 kilo alıp 2 günde bitirdim 🤩🤩🤩😔🤩
melegiminannesi Aysgl_trl_trn hatta post açmıştım burda hıyara aşeren varmı diye bitane angut hamile olan var burda bu kadar sen niye yazıyosun demisti ayyy aklıma o gelfi simdi 🤩
Aysgl_trl_trn FSCMK al bende de o kadar. Görsem midem kalkıyor ne olduğunu biliyorum çünkü. Ama ona aşerceğim hiç aklıma gelmezdi. 😂 Umarım ilk ve sondur
Aysgl_trl_trn Tugbaplt 😁 mevsiminde olması iyi olmuş. onu da bulması zor kışın 😂 şuan elimde karpuzla yazıyorum 🙈
Aysgl_trl_trn FSCMK yedim geldim canım 😂 bişeye benzemiyor. Tavsiye etmem ama ben mecburiyetten yedim. Şişmicek kadar