Ecemsbaby Mutire şimdiden kolay gelsin sizee de 🤗 bizim de az kaldı bitmesine 😁 onun için matkap seti almıştık İnternetten iyi ki almışız lazım oluyor
Mutire Ecemsbaby ya sorma canım matkap seti cidden gerekli ebde. Hangi beşiği almistiniz biz heyner aldık onda da lazım olur mu acaba ya bizde matkap ta yok 😂
Ecemsbaby Mutire heynere baktım internetten çok güzelmiş sanırım gerek olmaz 😊 bizim büyüyen beşik ve aşırı parça vaar karmakarışık geldi gözümüze yine de çok şükür üstesinden geldik 🙈
Mutire Ecemsbaby maşallah kuzum 😘😍 rabbim sağlıklı huzurlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah 🌼❤️
Mskywalker Ay ben demonte mobilyaları monte etmeye bayılıyorum. Beşiği heyner almıştık tek başıma monte ettim. Daha öncesinde de gardrop,tv ünitesi,kitaplık gibi şeyleri tek başıma monte etmiştim 🤣 eşimi bekleyemeyecek kadar sabırsızım bu konuda. Bir de niyeyse eşim beceremeyecekmiş gibime geliyor 😂 duysa çok üzülür 🤣
Ecemsbaby Mskywalker helal olsun 😇😍 süpersiniz ben hiç yapamam böyle şeyleri ama eşim yaparken bana da denetti eğlenceliymiş