Ecemsbaby Merhaba kızlar, beşik sipariş etmiştik demonte geldi tabiki kullanım klavuzu da var ama sadece arkalı önlü 1 sayfa, açıklayıcı da değil. Videodan bakıyoruz arada internette. Başladık bugün birleştirmeye 😊 Siz nasıl aldınız nasıl kurdunuz ? O kadar parça var ki sanki iki tane beşik söylemişiz 😇
Slinn Ecemsbaby ahahahaha😄🤷🏼♀️Şuan aynı durumdayız montessori yatak aldık demonte geldi. Allahtan her parçanın üzerine yazmışlar nereye ait olduğu becericez inş
Cerry Ecemsbaby bizde aldık eşim bır saatten az sürede halletti videoyada baktık daha once dolap falan da almıstık hep kendi kurdu alıskın 😁 arada bana söylensede yapıyor😂
sevval55 Ecemsbaby mobilyacı cagırıp el emeği paraso verebilirsin canım bi vidası falan eksik olur sokıntı olur allah korusun
Filizak Ecemsbaby heyner aldık biz de kendimiz kurduk ama o kadar sürmedi çabuk kurduk bile sayılır 😊
Slinn Ecemsbaby kurulum videosu yok bizde de sadece bi kağıtta şema gibi göstermişler kafa patlatıyoruz anlamak için😂size de kolay gelsin
Kuzeyinannesi81 Bizde internetten aldık demonte olarak ve kurmamız tam 4 saat sürdü kolay gelsin şimdiden
Ecemsbaby Kuzeyinannesi81 Allah razı olsun, inşallah bizimki de olur eşim uğraşıyor şuan matkap elinde. Resmen yapboz parçası herşey
Ecemsbaby sevval55 sorma şuan terör bölgesindeyis ve bunu yapabilecek marangoz yok 😔 inan birkaç kişi var belki ama nasıl yaptıklarını bildiğim için 1 gram güvenimiz yok o yüzden sıvadık kolları
Slinn Ancelina n11 com dan aldık canm. Google da montessori yazınca hemen çıkıyo n11 deki resmi. Buraya resim atmayı bilmiyorum da ordan bakabilirsin aldığıma😊😄😄
Ecemsbaby Filizak iyi olmuş heyner beşik nasıldır bilmiyorum hiçç. Biz uzun süreli kullanabilsin diye büyüyen beşik seçtik
Filizak Ecemsbaby heyner marka demonte geldi biz hepsiburadadan aldık anne yanı beşik park beşik sallanır beşik olma özelliklerine sahip organik ahşap bir de internete yazın kızlar almayan varsa tavsiye ederim gerçekten 😊
Filizak Hanzadeilknur hepsiburadadan aldık biz 720 civarı ama içinde yatagı yastıkları kenarlıkları nevresimi filan var bir bakın isterseniz
Ecemsbaby Mutire şimdiden kolay gelsin sizee de 🤗 bizim de az kaldı bitmesine 😁 onun için matkap seti almıştık İnternetten iyi ki almışız lazım oluyor