zlemAtAcar [bilinmeyen] gokyuzu_design_ Can'ım. Özellikle son Zaman'larda yumuşak keçeden çok isteyen oldu.
Hilall [bilinmeyen] inşallah bulursun canm ben sayfalarında görmedim ama istediğim modeli attım aynısını yaptılar inşallah isini görür 😊
Hilall Selhan inşallah faydam olur arkadaşlar bu dönemde baya maddi açıdan harcamalarimiz olduğu için genelde en uygununu bulmaya çalışyorum faydamız olsun en azndan birbirimize😊😊
Selhan Hilall Aynen katılıyorum vallahi bereketiyle gelir bebiş tabiki o ayrı konu ama cidden allah ikizi olacaklara yardım etsin🙇♂️keçe alıp bi deneme yapicam çok teşekkür ederm😊
Ebru4343 Selhan kumaş tercih etmedim makina istiyor diye. Beyaz ince keçe aldım modeli cizdim keceyi dikmesi kolay icinede boncuk elyaf doldurdum hazır gibi oldu
Gamze09 Kızlar internetten kalıp modelini izleyin cOk kolay biz kuzenimle tabakla çıkardık kumaş aldık bi arkadaş dikti çok da güzel oldu o kadar paralar vermeyin derim
ikizannesi [bilinmeyen] instagramda tasarimbabynest olarak nette ebabynest sayfası var orda 20 lira canım tanesi bakabilirsiniz 😄
BayramzlemFirat [bilinmeyen] canım bana sorarsan kendin yap ben kendim yaptım elde diktim gayet te oldu fotoğrafını bile gösterebilirim istersen👼
BayramzlemFirat Ceku valla ben kumaşı aldığım adama söyledim bebeğime yastık yapçam diye o şekildr verdi üstünede keçeyle yüz yaptım 😊
Miniminilina Bulut yastık ikeadan aldım.ayrıca çok şeker hayvan figürleri olan yastıklarda H&M de var
BayramzlemFirat [bilinmeyen] yok canım güzel okdu gayet instagramdan bakabilirsin ozlem_bayramfırat bakabilirsin canım😊