Mucizemsinseenn sevgitekes ben şuan 34+6 oldum hatta 35 diyebiliriz 2 saat sonra :) her hafta gittiğimde farklı pozisyondan oluyor doktor da şaşırıyor :) geçen pazartesi sezeryandan bahsediyordu bu pazartesi normal den bahsetti :) bizim kız dönüp duruyor :)
FSCMK sevgitekes benim doktor o yönlerden bişey konuşmuyor canım baş aşağı başı yukarı felan diye 35 haftalıkken gittim Doğum pozisyonundami diye sordum daha erken dedi 3 hafta sonra gel dedi
Ozge3747 sevgitekes İlk bebeğim canım, tüp bebek, serklajlıyım. Normal Doğum yapmak istemiyorum doktorum da riske atmak istemiyor öncesinde rahimden bir operasyonum olduğundan...o sebeple sezeryan canım 😊😉
Didemxy Mucizemsinseenn ben suan 34+1 deyim karin kaşık agrisi yasıyorum zaman zaman sendede öğlen oluyormu bu haftalarda normal mi acaba ?
Ozge3747 sevgitekes Amin canım inş bakalım hayırlısıyla bir kucağımıza alalım da gerisi önemli değşl ☺️
bsratoprak sevgitekes evet bebek dönmüş, suyuna baktı, açıklık ve nts kontrolleri çok sonra dedi. Yani 36 dan sonra nts başlayacakmış öyle söyledi.