Bahtsiz Beyzsahra hayır şehir hastanesi paralıya dönecek başlangıçta bi kaç ay ücretsiz sadece ama özel hast kadar yüksek olmayacak tabiki bazıları paralıya geçtiğini söylüyor hatta tüm şehir hastaneleri paralı zaten
Anacsevgidolumelek Beyzatls ne güzel benim gibi 2 saatlik sanciyla almissin yavrunu kucagina biz sansli dedikleri annelerdeniz :)) cok sukur Allah evladini sana bagislasin hepimizin evladini korusun insallah 😚
Anacsevgidolumelek Badevehande bana da herkes sezeryan olursun dedi biraz isteyerek biraz spontane gelisti benim dogumum da. Hicbir sekilde sezeryani gecirme aklindan bu biraz da psikolojik biraz da.
Minedemir15 Beyzatls Allah analı babalı büyütsün inş dermansız dert vermesin bn o sancıyı 24 saat çektim😑
Beyzsahra Leyla-mina16 çok memnunum ama ucretlendiriliyormus ilk bi kaç ay ucretsizmis ben hastane açıldı 1 hafta sonra dogurdum
tgbasltan Beyzatls bende normal istiyorum ama cok korkuyorum rabbim inşallah bizede kolaylık verir. Oldu bitti olunca belki kolay oluyor ama kim bilir neler cektınız
Mervesalim Aysekadir uyuşturucu iğne yapılıyo dikilirken iğnenin battığını hissetmiyosun bile sadece ipin çekildiğini hissediyosun kesik atılırken o an ki şancı sırasında o kesik hissi sinek ısırığı gibi geliyo 😊