Beyzatls ne güzel dayanıklı kadınlari gördükçe kendimden utanıyorum bende normal getirdim ama tükendim psikolojim bozuldu doğumda kanamam oldu hastaneye gittim doğum başlamıştı ama ne zaman olacağı belli değil di 3 gün sancı çektim evde bazen yarim saate bi bazen de 10 dk bi oluyordu son iki gün 5 dk bir oldu açılmam hayla 2 cm di
Batman da dünya özel hastanesine gittim dedi bebeğin suyu azalmış yarın gel doğuma sezeryana alacaz gitmedim oraya ertesi gun sabah suyum gitti kanama ile beraber Kadın doğuma gittim diyarbakırda orası dedi normal doğuma alalım aldılar Suni sancı verdiler saat 1 buçuktan 4 kadar açılmam daha 4 cm olmuştu ama o sıra da hem kusuyorum hem nefesim daralıyor hem karnım ağrıyor hem altan ağrım oluyor felaket ötesi birşeydi Dayanamıyordum dedim ben sezeryan olacam doktor yok dedi odadan kaçtım iki defa dedim ya sezeryan olurum yada beni hastaneden çıkarın gideyim doktor direndi ben direndim annemler gorumcem eşim çok ısrar etiler hastanede kalayım Diye
Dayanmam imkansızdı sanki
Sonra dr dedi çıkışını yaptım git dedi özel bağlar hastanesine gittik yolda felaket sancım var ölüyorum resmen bide hastaneyi arıyoruz bulamıyoruz trafik yoktu allahtan ki
Özele gittik oraya varana kadar 8 cm olmuştu yok beni çok sarstı
Dedim ben sezeryan olacam acı falan istemiyorum ordaki doktorda kızdı dedi bir saate doğurursun dedi yazık sana sezeryana girme yok dedim sezeryan olacam
Bir saate orda sancı çektim direndim En son dr tamam dedi gitti ameliyat kıyafetini getirmeye bebeğin kafasını hisettim 5 dk bile geç gelseydi bebiş sezeryan olacaktım bu arada ben hayla pantolon tunik üzerimde doktor kolumdan çeke çeke doğum salonuna götürdü 20 dk da doğurdum 15 dk da dikişlerim sürdü Şükürler olsunki atlattı ve sonucu güzel ama kızım kucağımda