Beyzsahra Htczmra ben acilden girdigim için acildeki ebe doktor ilgilendi tanımıyordum memik bey var coook iyi kısa boylu 30 yıllik doktor zubeydenin doktorları hepsi şehir hastanesinde orayı öneririrm
Nagihann23 @Beyzsahra suriyeli yoksa bende orada doğurayım 😄 Hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüsün🌸🤲🏻
anya1234 Peki o doğum yaptığınız gün ne gibi belirtiler oldu?? Yani hissetmişmiydiniz bugun doğururum diye💐
Deletedmom00170 Beyzatls Allah sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşallah bunu hakkı ile yapabilecek insanlar için anne baba olmasi için dua edin Dileyen isteyen herkese dua edin
Defneninannesii Rabbim anneli babalı büyütmeyi nasip etsin insallah😊darısı bizlerin başına😊 Bende Bursalıyım bugun şehir hastanesine gidicem su serptiniz yüregime bana da odanın fotograflarını atarmısınız😊 (fatma.sen.kapran) birde normal odaya cıkınca oda süsleme yaptırıyolarmı en azından kapı süsü filan ona göre götüreym yanımda ☺️
Badevehande Allah bizede böyle yardım etsin bende 20 yaşındayım herkes sezeryan olursun diyor 38 e kadar keşke kızım aniden gelsede doğursam diyorum normal bir şekilde 🙏❤️ Rabbim analı babalı büyütsün canım 🥰🥰
Anacsevgidolumelek Badevehande bana da herkes sezeryan olursun dedi biraz isteyerek biraz spontane gelisti benim dogumum da. Hicbir sekilde sezeryani gecirme aklindan bu biraz da psikolojik biraz da.
Beyzsahra Ilbilge ebe yaptiriyor sorun olursa doktor geliyor benim doktor geldi karnıma bastırdı allah ondan razı olsun hemen çıktı bebek
Kubra5847 Beyzatls meraba canım bende 19 yaşındayım ve ilk gebeliğim benimde ara sıra kasıklarıma agrı felan agrı giriyor normal doğumdan çok korkuyorum sen doğumdan sonra ayağa kalkıpta yürüyebildinmi dikişlerini felan ağrıyormu?
Beyzsahra Kubra5847 1 hafta sizladikca parol ictim 20 günde tamamen iyilestim sadece wcde zorlandim hala zorlaniyorum 1 bugük ay oldu kesi sağa doğru atıldı iliskide bile sağ taraf aciyor