Zisan14 26+2 olduk bizde 👼🏻 Pazartesi tetonoz aşımızın ikinci dozunu olduk ve şeker yüklememiz yapıldı sonucu yarın alacağım inşallah güzel çıkar 🙏🌸
Bgz_123 Egeymen aslında bende öyle düşünyrm da bundan on gün önce kntrolüm vardı dktrm 1 ay sonra gel dedi yani ayın 22 nde gitmiştim dktr da öyle deyince şimdi 22 sdne gtcm geç kalmış oluyor dktrun bunu düşünmesi lazımdı dyrm bilemedim yani cnm😁😁😁
ZAsk 25+5 günlüğüz ☺️. Şeker yüklemesini bugün yaptırdım. İlk hamileliğimde 50 gr yapılmıştı. Bunda eğitim araştırmada yaptırdım 75 gr yapıldı. Aksi bir durum olmadı. Sadece halsizlik uyku hali hafif sersemlik ama çok rahatsız edici değil. Öğlen sonuçlar çıktı çok şükür bir sorun yok 🙏 Bahsedildiği kadar dayanılmaz değil ama içecek çookk şekerli 🤪 75 gr olduğu için aç karına, içtikten 1 saat sonra ve 2 saat sonra kan alındı.
kevserk Egeymen bilmiyorum benim duyduklarım da hep bu sekildeydi. İlk once aclik seker degeri, sonra glikoz yüklendikten sonraki seker değeri, en son da tokluk seker değeri. Araştırdığımda da boyleydi ☺️
Egeymen kevserk Allah Allah her yerde farklı yapıyorlar demek ki burda hiç öyle yapıldığını duymadım kimseden
berna_yvz 24+2 olduk bizde ama oğlumun başı sağ tarafta ayakları sol tarafta pozisyonu yanlış dedi doktor ama çok önemsemedi düzeliyormuş ilerleyen zamanlarda fikri olan varmı
Raniniii H53 evet sabah ac gidiyorsun benim toplamda 3 kere kan aldilar ilactan once ilactan 1 saat sonra ve 2 saat sonra olmak uzere ama benimki 75mg onu doktorun belirliyor kac mg olacagini