Mrwclkgl https://i.hizliresim.com/DOWXB1.jpg Merhaba kızlar bugün bu babycare arabadan aldım. Alan kullanan var mı. Görünürde kullanımı kolay geldi sürümü flan bebişle nasıl olur bilemem tabi 🐤🙂
Rojinn Mrwclkgl Yeni anne olarak size benden bi tavsiye 😊Bu kadar büyük arabalar almayın inanın çok pşman oluyorsunuz ben şimdi cabin boy bebek arabası alacam yeniden 😀
Gulfem07 Turk malıymis çok kullanisliymis yengemin gelini almış hatta bende sürdüm çok beğendim, hem uygun hem kaliteli bayadır kullanıyor.Ben de bundan almayı düşünüyorum.
Ceyda28 Bende bundan aldım henüz gelmedi ama olumsuz yorum hiç duymadım sürümü kolay kapanması rahat ben 1100e aldım ama taksitle belki ondan pahalıdır ama yinede diğerlerine göre uygun geldi çok araştırdım ortalık ateş pahası hayırlısı olsun hakkımızda inşallah bizlerde uzun süreli kullanabiliriz buarada al sepetide bayağı derin
Gulfem07 Rojinn valla haklisiniz benimde aklımda soru işareti olarak tekerlekleri kaldı çok geniş ama hepsinde öyle sanırım tam bakmadığım için bilmiyorum.Ama bastonlarin da tekerleği iyi olanı hiç duymadım hemen kiriliyormuş,cabin boy olarak ne bakıyosunuz?
Rbidrmz Mrwclkgl çok iyi ya int sitesi yok sanırım sipariş etmek için sormuştum da 😊 teşekkür ederim canim
Mrwclkgl Rbidrmz https://www.instagram.com/p/B1gVTVxAjz2/?igshid=yvjlps8bkrjl bak bu canım tanıtımını yapmış. Sitesi de bu. İnşallah mobilya almadan da o fiyattadır🙂
Mrwclkgl Kullanicianne Rbidrmz Ben sitesinden değil direk mağazasından aldım güvenilir biyer.geçen hafta mobilyasnı da ordan aldık ay sonu gibi kuruluma gelecekler. Ben orda denedim gayet rahattı kullanımı tak çıkar katlanması çok kolaydı. İnşallah memnun kalırız
Haticesylmz Bende bundan aldım baya kullanışlı bişeye benziyor 1000 tl ye aldık pişman olacağınızı düşünmüyorum 😊
Rbidrmz Arkadaşlar bir de dönebilir mı acaba kullanan arkadaşlara sesleniyorum da yani bebeğin hem yüzünü hem arka dan görmek mümkün mü
Ceyda28 Rbidrmz kendi kolu dönmüyor ama yatma yerini yüzünüze doğru çevirip takma şansınız var yani yüzleri bize dönük olabiliyor puseti de arabaya takabiliyorsunuz ayrıca keten kumaştan yapılma 2 yıl garantili