Betulsna Ayce09 geçen hafta çarşamba vitaminlerimi ölçtürmek için gittim progesteronumu da bakmış doktor yumurtlama olmuş dedi ama kaç gün öncesinde oldu bilmiyorum. Nasip dua edin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Betulsna sevval55 oo hemde bayağı varmış adetinize demek hemen gebe kaldınız. Sağlıkla kucağınıza alın
Betulsna Zade ahh Ahh keşke dayanabilsem içim içime sığmıyor bir bilsen var ya gece rüyalarıma girer oldu. Bekleyebilsem keşke en sağlıklı sonucu o zmn alırım ama bekleyemiyorum😔
Betulsna Sumeyye_g öyle ama var ya artık heran aklımda sabredemiyorum içim içimi yiyo kuruntu yapmaya başladım resmen
Deletedmom00170 Betulsna Rabbim Hayırlısını versin herşeyin hayırlısı olsun bunun hakkını verebilecek insanalar anne baba olmasi için dua edin Dileyen isteyen herkese inşallah
Betulsna Deletedmom00170 amin amin inşallah en önemlisi de o anne babalığın hakkını verecek insanlara Rabbim evlat nasip etsin
Vera4706 Betulsna adetime 4 gün kala yapmıştm net çift çizgi çıkmıştı inşşallh sizinde çıkar ve akşama doğru yaptm sabah ilk idrar falanda değil😂
Ohorza Betulsna sabah ilk idrarla yap silikte olsa çıkar zaten inşaallah hayırlı sağlıklı bi evlada sahip olursun bende iki gün kala yaptım iki gebeliğimde çıktı
NihanMine Bence bugün idrar yap eğer ufak bir çizgi görürsen kan ver kesin olsun bazen idrar testleri yanıltıyor
Betulsna Deletedmom00170 hevesim kaçtı artık. Nasip demek zamanı değilmiş çok umutluydum bu ay ama Allahtan umut kesilmez.
gizemmm Betulsna ama daha iki gün var çıkmayabilir. Bence adet tarihiniz geçtikten sonra yapın. Belli olmaz yani. Benim geçmesine rağmen silik çıkmıştı. Zaten bu gebelik testlerinin üzerinde de yazıyor adet günü geçmediyse doğru sonuç vermez diye
Betulsna Deletedmom00170 insanın elinde değil üzülmemek işte. Bekleyip bekleyip sonucu negatif görünce üzülüyorum ister istemez. Nasip tabi dualarını esirgeme