Terspektif Medine_1992 canım valla evlendiğimizden beri hep eşim Aras ben Talha diyodum. Aras Talha koyarız diyoduk ama iş ciddiye bindi şuan hiç konuşmuyoruz o konuyu 😂 siz düşündünüz mü
Medine_1992 Terspektif ay erkek olsa Talha ve Ensar ismini düşünüyorduk bizde canım valla babası bugün işten gelince araştırma yapıp karar veririz dedi ama İsra ismini sevdi babası akşam napcaz bakslım 💞
Terspektif Medine_1992 benim gençlik hayalimde Talha bebeğim ama eşimin ismi de taha 😂 hiç düşünmemiştim böyle olacağını 🙈 isra ismi çok güzel bence de adıyla yaşasınlar 🙈🙏🏻
Medine_1992 Terspektif babasıyla uyumlu olur 💞valla akşam artık kura mı cekeriz ne karar veririz bilmiyorum hayırlısı 💞birde isim koyarız erkek çıkar ay şok 😁😁
Terspektif Medine_1992 😂😂😂 ayyy valla burda da yazıyolar ya doğurdum cinsiyet farklı diye şaka gibi 😂
Medine_1992 Terspektif oda bize de nk gelirse artık 😁😁ben bekleyecem canım ya 20 haftaya kadar birsey almayacam 😊
Seymk Medine_1992 13 haftalık oldu dün ama erken dedi 😔 burda 12 de öğrenenleri görünce meraktan çatlıyorum 🙈