Ayse_okyel Deletedmom0320 maşallah kardeşim nasıl sabırlısın . Ben olsam testte o pozitifi gördüğüm an hastane kapısına çadır kurardım . Herkes bekliyor böyle bir haber İnan tek korkuları haberden sonra ben 😂 hayırlısı olsun inşallah .
Deletedmom0320 Ayse_okyel hahahaha 😂 valla haklısın kız. Bende neye uğraığıma şaşırdım yani bir çok şaşkınlık aynı anda yaşadım. Sadece inanamadığım için doktora gitmekten çekindim eşimi boşuna sevindirmekten korktum açıkçası.
Mugeboz1 Deletedmom0320 hamileliğin hiçbir haftasında mide bulantısı vs bir belirti yaşamadım birtek göğüs hassasiyetim vardı şimdi oda kalmadı 😁
Neslihancaglar 11 haftalık hamileyim öğrendiğimde 5 haftalık hamileydim o günden beri bulantım devam ediyor
Deletedmom00170 Deletedmom0320 canım mide bulantisi olmayabilir kac dk sonra pozitif çıktı 10 dk sonrasi dikkate alınmamali kan testi ver
Deletedmom00170 Deletedmom0320 kuzum birde kandanbaktır emin ol sonra ultrasonda da gormesi gerk hekimin keseyi
Deletedmom0320 Deletedmom00170 Deletedmom00170 1 saat sonra için randevum var zaten inşallah olumlu geçer
Fasulyemveannesi Deletedmom0320 aynn ne miğde bulantısı nede kusma tiskinme hiç bir şey yaşamadım kızım olacak %80 doktor ama çok emin değil göstermiyor kendini
Fasulyemveannesi Deletedmom0320 hic alakası yok bitişik komsum doğuma kadar kustu kızı oldu 20gunluk şuan