Deletedmom0320 hndgkct yani bir hafta önce sanırım İlk bi test yaptım ikinci çizgi silik çıktı. İki gün sonra tekrar test yaptım çift çizgi oldu
hndgkct Deletedmom0320 ay inşallah benim de öyle olur canım ya Pazar günü test yapıcam bende erken gebelik testi aldım 🙏 reglme 6 gün kalmış olucak bakalım belki çıkar silik çizgi 🙏🙈
Fasulyemveannesi Deletedmom0320 aynn ne miğde bulantısı nede kusma tiskinme hiç bir şey yaşamadım kızım olacak %80 doktor ama çok emin değil göstermiyor kendini
Natlus Deletedmom0320 canim herkesin belirtisi ayni olmaz kalir kalmaz bulanti cekende var benim gbi hamile oldgunu anlamayip ogrendgimde 1.5 aylikti yine belli degildi bulanti felan 3. Aydan sonra basladi. Insallah gebesindr rabbim yüzünü güldürsün 🤗😘❤
laboratuvarbebegi1 Deletedmom0320 uyku hali yorgunluk benimde 6 hafta başladı mide bulantım bazılarının hiç olmuyor için ferah olsun canım doktordan çıkınca bizede haber ver olur mu hayırlı haberlerle inşallah ❤️🤲
ekara Deletedmom0320 bazılarının gebelik belirtileri olur bazılarının olmaz. Bu tamamen kişiye göre değişir. Pozitif çıktıysa gebesinizdir gerisini düşünmeyin
Deniz__ Benimde 10 gün gecikme oldu idrarda gebelik testi yaptım ertesi günü doktora gittim 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim idrarda gebelik testlerinde bildiğim kadarıyla yanılma payı düşük oluyormuş doktorum dedi
BuMu 8 haftadan önce mide bulantısı başlamaz hatta doktorum bebek kalbi atmadan önceki evrede mide bulantısı olmaz bebek kalp atısıyla başlayabilir dedi sizde de muhtemelen kese yrni oluşmaya başlamıştır normal
Deletedmom0320 Ultrasonda bebeği görür müyüz aceba? Bebeğin kalbi kaç haftalıktan itibaren atmaya başlar?
minayasemin Deletedmom0320 yanılmıyorsam 6-7 haftada keseyi görmüştümm. 9 da da kalp atışını dinlemiştim.
BuMu Deletedmom0320 kese yeni yeni görünebilir ama bebek görünmez en fazla 8-9 haftaya kadar kalbini duyarsınız 🙏🏻
duygusm Deletedmom0320 ben test yapıp hamile olduğumu görene kadar adet gecikmesi dışında hiç bir belirti yaşamamıştım. 6. haftadan itibaren başladı bulantı vs. Tabi bazılarında hiç olmuyor, inşallah senin için rahat olur 😊
Demirleblebi Deletedmom0320 ben tüm hamilelik boyunca hiç mide bulantısı yaşamadım. Herkeste farklı oluyor. Benim en büyük belirtim uykuydu. İlk aylarda ömürlük uyudum resmen 😂