Hll Srnkrbrn arkadaşm eczacı onun tavisyesiyle aldm canm ben. Hicbir zararı yok. Doktorumda kullan sorun olmaz dedi. Simdilik bi catlak yok bakalm ilerleyen zamanda neler olacak.
Meryemtasc01 vazelin ve portakal yağını karıştırıp çatlayan yerlerine sür çatlak izini bile kaybediyor. Kantaron yağı ve zeytinyağını da karıştırırsan daha faydalı olur ama mutlaka dene
SenAr Anneme hamile olduğumu söylediğim zaman "kızım hergün yağlan, sakın çatlama" diye tembihlemişti. Hamile olduğumu ilk öğrendiğim andan itibaren en pahalı kremler yağlarla birlikte, zeytin yağı da kullandım. Ama geçen hafta 26. Haftaya yeni girmişken çatladım. Ve bu zaman kadar sadece 4 kilo aldım. Çok yakın arkadaşım hamileliği boyunca 22 kilo aldı ve 1 tane bile çatlamadı. Demem o ki, kesinlikle vücutla alakalı. Sen istediğin kadar özen göster, çatlayacağın varsa çatlıyosun. Ama bundan hemen sonra çatlak onarıcı kremlere başlamak, görünürlüğünü minimuma indiriyormuş. Bu saatten sonra çatlak onarıcı krem araştırıp kullanmaya başlamak gerekiyor. Hepimize geçmiş olsun.
Seydaktepe SinemEmre Tamamen ciltle alakalı bence. Bir arkadaşım lierac kullandı çok çatladı ben bio oil kullandım çok çatladım. 🤷🏽♀️