Aslimelek 18gün sonra hasta olmus biri olarak acaba yerlesme kanamasimi diyedusunmeye basladim acaba yerlesme kanamsida tipkı adet gibi mi...
Bebegim_geliyor Aslimelek benim 9 haftalikkrn lekelenme seklinde gelmisti kahverengiydi ve 4 5 gün sürmüştu
EngucluAnne Aslimelek benim sadece peçeteye silince gelen pembe yerleşme akıntım oldu herkesin ki aynı olmuyor yani artı üstüne görme de olabiliyor en iyisi kan tahlili yaptırman
Aslimelek Kubussce henuz belli olan birsey yok pazartesi doktora gittigimde haftaya carsambaya kdar bekle dedi ertesi gunde adet oldum ama suan sadece lavobaya gidince kan geliyr
Aslimelek EngucluAnne benim hwm adetim gecti hem de normall adet gibi sancilar cektim doktora gittigimde beta hgc2cikti haftaya kadar zaman verdi ama ben ertesi gunu hasta oldum suan kesilmiss ama agri var
Rabia411 Aslimelek yerleşme kanaması yasadığımda adetime 5 gün vardı düzenli adet oldupum için şüphelendim test yaptım ve pozitifti prodictorun erken gebelil testi 👍
Aslimelek Rabia411 ne kadar guzell valla bende yaptirdim eczaneden lip hep negtifti betada 2cikti ilk defa gebelik icin denedik bakalim hayirlisi insallah.
Nesahhn Kızlar benimde 2 gün önce açık pembe lekelenme oldu ardından koyu kahveye döndü sonrada adet kanaması gibi çoğaldı ama daha adetime 9 gün var. Neden olmuş olabilir bu ay hsg çektirdim ve yumurtlama günlerini değerlendirdim
Sumeyye_g Nesahhn yerleşme kanaması değildir o haftalarda olmaz mutlaka bi doktoruna git önemli çünkü herşey olabilir geçmiş olsun
Sumeyye_g Aslimelek yerleşme kanaması dediğin adet kanaması gibi olmaz eğer öyleyse düşük riskin var denektir acil doktora gitmen lazım yerleşme kanaması çok az bi şekilde kahverengi gelir bi kanda test yaptırın mutlaka
Nesahhn Sumeyye_g canım bugün bu bahsettiğim kanama başlayalı 3. Gün Cumartesi hcg 0 çıkmıştı şimdi artık belli olmaz sanırım düşük yapmış olamam acaba tutunamadı da vücut attı mı olabilir mi
Aslimelek EngucluAnne İDRAR TESTİNİ Mİ YOKSA KAN TESTİNİ Mİ? İDRARİ DENİCEM AMA 3 GÜN GEÇSİN DİYE BEKLİYORUM BUGUN İKİNCİ GÜNÜM