Mliko6 asekp ben ilk 12 hafta folik asit kullandım 12 den sonra decavit 21 haftaya kadar 21 den sonrada yani şimdi demir hapına başladım 🙈
Asrinayaz asekp kızlar bnde açmayı düşünüyordum bu konu hakkında bugün doktora gittim 14 haftalık oldum ikili tarama sonucu için gittim doktorum izinde olunca başka doktora gittim o doktorda decavit verdi kullansammı napsam bilemedim ya 🤦🏼♀️
_tugce ilk 2 ay folik asit kullandım sonra decavite başladık yanında ferro sanol kan ilacı kullanıyodum şimdi kansızlık olduğundan ferro sanol duedonol kullanıyorum decaviti hic birakmadik
Mrvozk Asrinayaz aynı sıkıntıyı ben de yaşıyorum bir haftayı geçti başlamadım daha vitaminlere. Kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum
Dera Aylardir decavit kullaniyorum, maltofer, birde d vitaminim eksik ciktiginda d vitaminide vermisti, kramplarim oldugundada bi ilacim daha vardi...simdilik sadece decavit ve maltofer
Asrinayaz Mrvozk ya bn kullnıcm sonuçta zararı olmaz yararı olur bn bayadır gidemiyorum doktoruma ikili taramm 15 gün sonra çıktı onun öncesinde gitmiştim ve bu doktor 15 gün sonra gel dedi 😂
Tazeanne0134 asekp ben decavit kullanmıyorum ama onun dışında kan hapı D vitamini omega3 ve progesteron kullanıyorum 😊
Demirleblebi asekp decaviti ilk 6 ay kullandım. Şimdi ostreocare diye bir multivitamin( magnezyum kalsiyum Çinko, d vitamini vs) omega 3 ve Demir ilaçı kullanıyorum.
Canannncan asekp bende ilk üç ay folbiol kullandım şimdi sadece decavit kullanıyorum ama aşırı derecede kabızlık ve gaz sancısı çekiyorum sizde de böyle bi etkisi oldu mu
Tazeanne0134 Canannncan doktor verdi kuzum decaviti içme dedi bana bebeğe bi faydası yok seni de şişirir dedi şimdi ve emzirme döneminde bebeğin beyin gelişimi için verdi
Canannncan Tazeanne0134 bende bırakıcam bu gidişle herhalde çünkü dediğin gibi bi anda kanım davul gibi şişti ilacı kullanmaya başladığım andan beri 😬
Deletedmom0071 Herkes doktoruna çok güveniyo maşallah bu platformda bi tek ben varım galiba verildiği halde hiçbi ilacı içmeyen 😄