Turkanoruc94 Elifdemirci Elifdemirci BirVeraAnnesi35 Duygu_lu kizlar cok tsk ederim benimde 3hafdam kaldi insallah erken dogmaz
Elifdemirci Turkanoruc94 bendede aynı sorun var 2 gündür özellikle bende 35 haftalığım aşırı baskı var ve başı aşağıda belki ondandır diye düşünüyorum belkide Doğum yaklaştıkça olan bişeydir diyorum tam bilmiyorum Cuma günü kontrolüm var onu bekliyorum.
Elifdemirci Bu haftalarda herkeste olduğuna göre normal gibi sanki korkuyorum erken doğar diye 38 e kadar beklese bi iyi olcak😀
Elifdemirci Ece34_ bel ağrısı olunca ne olurmuş doktorunuz söyledimi size ? Bende bu ara bel ağrısıdA başladı ağırlıktan dolayı diye düşünüyordum. Acaba doğum belirtisimi ?
NaileK Bende de var aynısı ve vajina üstüne elime koyunca hareketler hissediyorum bazen orda da hissediyorum bebeğin bası galiba
Burcu_duzgun Aynısı bende de var 36 haftalık olduk ve bununla birlikte bel ve bacak ağrısı var gram uyku uyuyamıyorum 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Linatosun Sanırım hepimiz aynı durumdayız ve aynı dönemin anneleriyiz doğum hikayelerimizi paylasiriz inşallah az kaldı kizlar dayanmak zorundayız sağ salim alalım bebeklerimizi kucagimiza hepimize kolay doğumlar nasip etsin rabbim
Sumru4 Turkanoruc94 Ben de uzun zamandır oluyor.. Bebeğin hareketleri yeri ve pozisyonu ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Elifdemirci Ece34_ belki ağırlık arttıkça fıtığın seni zorlar diye düşünmüştür. Korktun bi an acaba doğum başlamasımı diye 2 gün var kontrolüme beklemek zor gerçekten