Turkanoruc94 Merhaba kizlar 35 hafdalik hamileyim iki gundur bende vajinaya dogru baski var ve yuruyemiyiorum oturamiyorum sizce bu normalmi?
Zeynep472165 Turkanoruc94 sürekli mı oluyor geçenlerde bana da aşırı batma oluyordu bikac güne duzelmsti azalmisti
minikkurabiyem2019 Turkanoruc94 tam 35 olduk canım 33 den beri var resmen tık tık oraya baskı yapıyo sızlıyo dün dr dedimde normal baskı yapması dedi nts de bagladı bi sorun cıkmadı
BirVeraAnnesi35 Turkanoruc94 30 haftalığım bnde aynı şeyi yaşıyorum dışarı çıkmak bile istemiyorum gün içinde iki büklüm oluyorum baskıdan 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gamzelianne1453 Turkanoruc94 bende ayni 35 + 5 dogurcak gibi hissdiyorim bnmde 2. Sezeryan olcagi icin bakalim😂
Turkanoruc94 Zeynep472165 iki gundur var ve ayakda kalamiyorum yemeyi bilezor yapiyorum bide benim ikinci hamileleiyim buda sezeryan olucagi icin hem dikişlerim agriyor
Beyza_ekiz Bende de oluyor alanı kısıtlandığı için baskı yaptığını düşünüyorum veya doğum pozisyonu almaya da çalışıyor olabilir 🥰
Akfth Ben 33 olddum bende de ayni sikayet var malesef evet yerleri daraldi baski cok Cunku bugun doktora girtim bi sikinti yok normal hersey
Duygu_lu BirVeraAnnesi35 sorma aynen bende ya ayağa kalkınca kendime gelemiyorum az yürüyünce açılıyor sanki sonda başlıyor idrar baskısı
Seymao 35. Haftadyim bende de 2 gundur var yuruyemiyorum kasigim batiyosanki ve kasigimda surei bir baski agri var
Kerem_alyadua Turkanoruc94 bende de bugun basladı o baskı yürürken sanki cıkack gibi 34 haftalık oldum dün gitmiştm doktora hersey yolundaydı
Ece34_ Turkanoruc94 özellikle geceleri oluyor geçen hafta dr normal bir durum bel ağrısı da eşlik ederse gelirsin kontrol ederiz demişti
Elifdemirci Ece34_ bel ağrısı olunca ne olurmuş doktorunuz söyledimi size ? Bende bu ara bel ağrısıdA başladı ağırlıktan dolayı diye düşünüyordum. Acaba doğum belirtisimi ?
Gamzelianne1453 Turkanoruc94 bilsem cnm doktora randevum ayin 19. Da anca dusurebildim Tam 38 hftalikken gidicem heralde artik Gun verir o zmana kadar dogurmazsam😂
Essenn Turkanoruc94 normal canım bende aynı durumu yaşıyorum yarın 36 oluyoruz ve bir kaç gündür çok hareketli maşallahh kendini aşağa ittiriyor resmen 😁
Duygu_lu Turkanoruc94 evet canım 36 haftalığım 2 haftadır çok şiddetli baskı var ayağa kalkınca bir süre kendime gelemiyorum ciddi derecede yürümem değişti baskılı bir ağrı oluyor artık çok zor
Turkanoruc94 Elifdemirci Elifdemirci BirVeraAnnesi35 Duygu_lu kizlar cok tsk ederim benimde 3hafdam kaldi insallah erken dogmaz