Bahar_trky Esesen cok gecmiş olsun inşallah düzelmişsindir. Ben o kadar cok serum yedim ki baştan beri. Çok şükür Bı sıkıntısını görmedim. Zor bi hamilelik gecirdim de çok şükür sona geldik.
Esesen Toprak34 işte biz de tatile gittik eşim güneşte yatmıştı eve gelince bunları yasadı dedik güneş çarptı iki gün sonra bana aynıları oldu. Kan verdim de enfeksiyon çıktı
Kuzulkurt Benimde dün gece şiddetli karın ağrım oldu daha çok sağ tarafı ağrıyodu adet sancısı gibi ama daha az şiddeti eşim midemi üşüttüğümü düşünüyor ama mide üşütmesi gibi değildi. İshal yok ama sürekli tuvaletim var gibi oluyo
Mucizem_1 Kuzulkurt bende hep hazir su kullanıyorum ama dktrum dis fircalamaktan ağzını yikamaktan ve meyve sebzeleri yikarken bile o mikrobu kapabilirsiniz demişti.bide hamilelikte bünyemiz daha hassas oluyor.
Dilanserdar CanNurdan diğer suyu içemiyorum alıştım musluk suyuna evet kokuyo ama diğerini içemiyorum
Kuzulkurt Esesen bende hiç anlamadım dışarı da çıkmam salgın varsa sadece bi kere çıktım dün sonra akşam başladı
Esesen Tazeanne0134 dün gece gittim acile serum taktılar kan testi yaptılar daha iyiyim çok şükür ama çok halsizlik var
Esesen Kuzulkurt belki eşin getirdi. Onu etkilemedi sen etkilendin. Çünkü benim önce eşim rahatsızlandı ama onun ki bana göre hafifti