annevebebek17 Kızlar 27 haftalık hamileyim gobegim de kaşıntı oluyor sizdede oluyor mu birtek bende mi var 😑
Gulsahf annevebebek17 çatlıcaktır o yuzden kaşınıyordur kaşımamaya çalış ben hep yağ fılan suruyorum kaşındıkça 😕
Menekseduru annevebebek17 anaa bende de bir haftadır var ya hemde daha 18+3üz. Neyse ki ilk kızımda cok catladım da öyle bir derdim yok 😂😁 Ama benden sana tavsiye aşırı kaşımıştım sakın yapma o yüzden mahvoldu göbek harita gibi
Akademisyenanne annevebebek17 bol su tuket ve kasima😊 kasindigi zaman avcunun iciyle ovala. Hakiki zeytinyagi tavsiye ederim☘️
annevebebek17 SweetB evet bu hafta nedense baya bir gergin karnım sanırım catlicam hic çatlağım yok geliyor çatlaklar 🙊🙊
annevebebek17 Gulsahf kaşimamaya çalışicam canım sanırım catlicam çatlağım yok ama artık olmaya başlıyacak😫bende krem nemlendirici sürüyorum yumuşasin diye
Gulfem07 dhmiclk Benimde 20 haftalık kaşınma değil de kaburgalarımda gerilme başladı mahvediyor beni nefes bile zor alıyorum
annevebebek17 Busramerve sanırım ondan canım bende nivea krem sürüyorum arada badem yağı sürüyorum daha hiç catlamadim bakalım nolcak
Akademisyenanne annevebebek17 bol su tuket ve kasima😊 kasindigi zaman avcunun iciyle ovala. Hakiki zeytinyagi tavsiye ederim☘️
azizeguneyy annevebebek17 30+3' haftalığız. az önce deli gibi göbeğim kaşınıyordu kaşınan yere bi baktım kıpkırmızı yeni çıkmış bir çatlak :( göbeğim çatladığı için kaşınıyor ağlayacağım şimdi :((
annevebebek17 azizeguneyy 😫kadınların korkulu rüyası bende catlamadim daha ama yakındır sanırım napalim minikler için katlancaz
Ayse4242 Benimde arada kasınıor kasımamaya calısıorum nemlendirici kremler sürüorum bol su tüketiorum
annevebebek17 Ayse4242 yalnız değilmişim herkeste oluyormuş bu sorun catlayacagiz çatır çatır sanırım..
Gulsahf annevebebek17 malesef ne yaparsak o çatlaklar oluyor 😔 sürekli yağ sürüp en aza indirmeye çalışıyoruz işte birazda genetik aslında
Duuyguum annevebebek17 benimde oluyor canm 26 yım bende göbek deliği etrafım kaşınıyor çoğunlukla diğer yerlere göre
annevebebek17 Duuyguum geriliyor karnımız birde büyüyor bebekler sanırım artık çatlama zamanları ahh ahh