Fazilet_veli demi ya eşimin ailesi çok konysuyordular üstüme 3.aydan.basladilar,yok niye olmadı ,yok hocaya gidelim ,yok komşunun gelini hamile ,yok felan kişi ikinciye hamile senin hlaa yok,adet tatihimi benden iyi biliyorlar günüm yaklassin başlıyorlar oldu mu adet yok o yokbu yok nişanlı eltin gelip senden önce hamile kalır,eşimin yanında ağlıyor annesi senin çocuğun olmadı diye ,,adımında Psikolojisini alt üst ediyor en küçüğüne kadar herkes konuşuyor geçen eşimin kuzeninin karısı bana sen büyük konustun demezmi.ya cildirasim geldi ,nasip kısmet işi ne ara büyük konuşmaya döndü ..ne demişim o evliyken ben nisanliymisim o hemen hamile kalmış bende ona demişim ki daha erken degilmi.? Bu büyük konusmakmi ya,,gorumceler tüm ozelimi vatsap gurubuna döktü .iyi geceler yazdım guruptan o,gorumce hanım senyatma senin işin var kardesimle ,onasil.soz ya dedim ?? Öyle artık senden icraat bekliyoruz laf değil.sanki benim elimde ya cilduracaktim..eşime şikayet ediyordum.,oda sabredeceksin olacak bunlar,sen bişe deme diyordu ,en son nişanlı eltimin düğünü oldu ,daha 3. Günden ben hamileyimdemezmi.tabi haberi o verince aramızda bir muhabbet oldu nisanliykenmi çocuk yapmışlar felan ayıp.kaynanam bana iyikide yapmış yapamayanlar var...büyük eltimde ya hiç olmasaydı senin gibi dedi.bagirip.cagirip.ciktim,tesadüfen eşim aradı agladigimi duyunca direk işten çıkıp ailesinin yanına gitmiş ,birdaha benim eşimin yanında bebek konusu komysursaniz fena olur .benim çocuğumda o esimde o ,bizim hayatımız kimseyi ilgilendirmez birdaha duyarsam hepinizi cığnarim demiş ,Ogün eşim eve geldi bana sarıldı dedi benim minik papaganim hergun ötuyodun bugün susma böyle sen düşünce ev bomboş oluyor konuş benle ,benim yüzümden ben baştan uyarsaydim.aglatamazdilar seni dedi
Ogün bugün ağızlarını açmıyorlar artık,uzun oldu ama yazmak istedim.