Fazilet_veli Kubra_ali saol kuzum bende çok sevdim seni bende okudum o zemzemi ama burda bulamadım ben kayınvalıdemın yanında kalıyorum kimseyi tanımam ki nerden alıcam
Fazilet_veli Kubra_ali olur kuzum çok şükür didişsekte ara sıra arkadaş gibiyiz ama burda pek kimsede bulunmaz çok tuhaf bi yer burası ya
Damla2557 [silindi] canım bugün adet günüm sabah çok açık akıntı ile birlikte pembelik gördüm bir daha gelmedi.umarım yerleşme kanamasıdır.
[silindi] Kızlar yeni öğrendim kuzenim hamileymis.bir buçuk aylık..benden 7 ay sonra evlenmişti ,korunuyordu korunmayı bırakır bırakmaz da hamile kaldı.rabbim.basa kadar götürsün adına çok sevindim.ama birkez daha eksikligim yüzüme vuruldu sanki Çevrede hamile kalmayan kalmadı ben hariç😕😔
Saribebek [silindi] Benimde canım benden sonra evlenen herkesin bebeği oldu hamile kaldılar . İnşallah bizede Allah nasip eder inşallah bizde hamile kalırız.
Fazilet_veli [silindi] rabbim bebeğe é anneye de uzun ömür versin olsun kuzum asla böyle düşünme bak bende aynıyım ama kendini umutsuzluğa kaptırma
Saribebek [silindi] üzülme canım olur inşaallah. Umudunu kaybetme pes etme . Allah ne zaman uygun görürse o zaman bize de verir