Nisa01 Askkokuluyavrum korkma canım ilk olduğu için tabi hem merak hem korku oluyor ama korkulcak hiçbisi yok bı bakiosun doğmuş bile☺️
Taneminci Askkokuluyavrum ayy doktorumuz bizede 9.9.19 tarihini verdi beni şimdiden bir telaş sardı allah yardımcımız olsun 🤦🏼♀️ İsteğe bağlı sezeryan mı
Askkokuluyavrum Taneminci yok canim en basından beri normal Doğum istedim ama nasip olmadı ne yazık ki size de hayırlı olsun sizin isteğe bağlı sanırım
Askkokuluyavrum Taneminci bende de telaş çok ☺️ 5 gün kaldı ben ya resmen düşündükçe aklım çıkıyor Allahım sağ selamet kucağımıza yakıştırsın hemencecik evimize gelip birbirimize alışmaya başlayalım insAllah 🙏🙏🙏
Askkokuluyavrum 9Bilge9 bende 38+4 olucam Allah izin verirse canim Sağ salım saglicaklaa gelsin evlatlarımız insAllahhhh
Askkokuluyavrum Taneminci hayirlisi olsun normal sezeryan farketmiyor hepsi evlat icin evlada kavuşmak icin aracı sağlıklı olsunlar da gerisi bosss 🙏🙏🙏
Taneminci Askkokuluyavrum işte alışabilecek miyiz zorlanacak mıyız tahammül edebilecek miyiz düşündükçe aklım çıkıyor 😔 birdaha hiçbirşey eskisi gibi olmayacakmış gibime geliyor 😔
Monna Bu gebelikler riskli olduğundan mı tarih verdi dr lar ben anlayamadım 🤔 40+lar bile bekleniyorken neden 38 de doğum planlıyorlar
Askkokuluyavrum Monna evet canim riskli olduğu icin alıyorlar maalesef bende isterdim 39 haftaları görmeyi ama 40 i ve üstünü görmek istemezdim 😬😬
Askkokuluyavrum Monna ve ben Devlette Doğum yapicam Bebek haftasından önde gittiği icin mecburen 38 de almak durumunda kalıyorlar
Askkokuluyavrum Nisa01 evet cnm 2-3 gün fark oluyor Rabbim sağ salım kucağımıza alıp hic bi sorun yasamadan eve girmeyi nasip etsin
Sirincili Askkokuluyavrum bende o tarih olsun çok isterdim ama normal bekliyoruz bakalım hayırlısı 🤦🏼♀️
Askkokuluyavrum Sirincili ne kadar güzel keske bende normali bekleyebilseydim ama nasip buymuss Rabbim neyi uygun görürse o nasip oluyor Hayirlisi olsun