Nilveannesi10 KeremKayra odalar 2 kişilik. Doğal olarak refakatçi eş olan bir hastaneyi ben de tercih etmem o durumdayken. Yanımda doğum yapan bayanın kocası falan rahatsız olurdum oda da Tek kişilik olsa erkek alırlardı sanıyorum. Hayırlı doğumlar
KeremKayra Nilveannesi10 sonuçta doğumdan sonra odaya geçilmiyor mu?arada tül perde olduktan sonra bebek aglamasindan başka bi ses bi rahatsızlık olur mu ki ?
Nilveannesi10 KeremKayra aradaki perde kanamanı, pedini bu mahrem konuşmaları ya da vajinandaki dikişlerinden kaynaklanan inlemelerini kesmiyor ki . Sonuçta mahremiyetin en çok olduğu bölüm. Başka bir adamın bunları dinlemesini istemezdim ben. Şahsi fikrim tabi. Herkes için geçerli olmayabilir .
KeremKayra Nilveannesi10 tabi ben bunları daha önce yaşamadığım için bilmiyorum. ilk doğumum sezaryen doğum ve özel hastane olduğu için ve tek kişilik oda olduğu için olumsuz bişey yaşamadım . E yaşamadığım için de durumun ciddiyetinin bu derece olduğunu düşünemedim,haklisiniz teşekkürler.
Betulkok KeremKayra inşallah sizler bu ilgiyle devam edersiniz muayneye bile tek almışlardı o yüzden soğudum devletten