Ultraslan40 Sirincili canı o işin şakası asla öyle düşündüğümden değil. Haklısın zaten herkes öyle diyor ben de artık keyif çatayım diyorum :)
Ultraslan40 Muazveannesi geçer geçer canım az kaldı sen eksik gedik var mı onları sürekli incelersen belki geçer
Suhedaa Ultraslan40 aynen hatta bu aralar durup dururken kalcama kramp girmrye basladi 1 hafta oncede afedersin klozete direk oturamiodum bacagimda sanki damar ust uste gelir gibi bisey oluyo bacagimi uzatip oyle oturuyodum
Pelintaner Ultraslan40 kavga ediyoz artık ben yeter ama oğlum bu kadar direndigin artık gelde biraz koklayalım diyorum hoop be tekmeyle susuyorum 😏😂😂
Ultraslan40 Pelintaner evin reisi artık kim belli oluyor 😂 tekmeyle susturduğuna göre afacan olacak gibi😂
Kubra06750 Dorukunannesi95 benimde 61 gün erken olmazsa tabi 😊 bence bir an önce çantasını hazırlayın her ihtimale karşı
Ultraslan40 Kbraaa14 bana da öyle geliyor ama en güzel dönemlerimiz biraz tadını çıkartalım boşver :)
elifdemirdag15 Ultraslan40 sagliklı dogsunlar bi herşeyin üstesinden geliriz inşallah ben tek olacam kimsem yok yanımda
Ultraslan40 elifdemirdag15 aslında tek başına büyütmekte bir yandan iyi. Karışanın edenin olmayacak sadece tek kafadan ses gelir oda eş. Güzel bir şey aslında
Muazveannesi Ultraslan40 dolap dolu bir eksik yok çok şükür. İyi fikir ama hiç uğraşmak istemiyorum 😁 kendimi temizliğe vuracağım artık. 🤦🏻♀️
Deletedmom0019 Ultraslan40 evet, aslinda bana doktorum 39 da aliyoruz dedi. Hesaplamami ona gore yaptim bazi doktorlar 38 de aliyor doktora gore ve bizim durumumuza gore degisebiliyor
Suhedaa Ultraslan40 maalesef ama senin daha günün varmis magnezyum ilaci isteyebilirsin doktordan o baya azaltiyo benim son haftada oldugum icin ilaci biraktim sanciyi kesio diye
elifdemirdag15 Ultraslan40 evet bencede öyle eşimin pek karisacagini da düşünmüyorum hayırlısı bakacaz artik