Suhedaa Ultraslan40 valla zaman su gibi akip geciyor ben temizlige verdim hep kendimi bi bakiyorum aksam olmus aksamda yemek yap ye kaldir bulasik derken gunler geciyo yaa 😂
Ultraslan40 Pelintaner canım dua et sen gün bekliyorsun bizim aylar var yine çok şükür ki kurtuldun kurtulacaksın her an
Ultraslan40 Oyku22 oh maşallah bitirmişsiniz hep. Tez vakitte kurtulursun ağrısız sızısız inşallah kuzum🥰
nilyaa Ultraslan40 aaay inşallah sağlıkla zamanında hayırlısıyla gelsinler de 🙏🏻🥰 ama zaman geçmiyor hiç sanki 😕🙃🙃
Ultraslan40 Pelintaner amin canım benim inşallah. Arada karnını dürtükle yettin artık çık bekliyoruz diye 😅😅
Pelintaner Ultraslan40 kavga ediyoz artık ben yeter ama oğlum bu kadar direndigin artık gelde biraz koklayalım diyorum hoop be tekmeyle susuyorum 😏😂😂
Ultraslan40 Suhedaa bende çok taktım eve kafayı. Temizle yemek derken canım çıkıyor çok yoruluyorum. Ama bende aşırı kalça ağrısı oluyor sende de oluyor mu ufak bi yorulma da yürüme de hemen kalçam ağrıyor
Ultraslan40 nilyaa demi bana da öyle geliyor. Kendime ne kadar meşgale bulsam da sanki hep yerimde sayıyor gibiyim 😅😅
Sirincili Ultraslan40 canım bizimki geç doğuma girdi artık 40.hafta inan hava atmak değil tükenmişlik var :) hamileliğin balayındasın keyfini çıkar son haftalar yoruyor çünkü 🥺
Ultraslan40 Sirincili canı o işin şakası asla öyle düşündüğümden değil. Haklısın zaten herkes öyle diyor ben de artık keyif çatayım diyorum :)
Suhedaa Ultraslan40 aynen hatta bu aralar durup dururken kalcama kramp girmrye basladi 1 hafta oncede afedersin klozete direk oturamiodum bacagimda sanki damar ust uste gelir gibi bisey oluyo bacagimi uzatip oyle oturuyodum