Sevgili anneler ve adayları bu forumda her doğum hikayelerini okudum ve doğum yaptığımda bende yazmak istiyordum nasip oldu.biraz uzun olacak şimdiden iyi okumaşar arkadaşlar... geçtiğimiz pazar günü gecesi saat gece 03:00 de tuvaletim geldi gittim yatağa döndüğümde altımda ılıktan bişey hissettim o korkuyla kalktım wc ye tekrar oturdum suyum geldi😳 eşime hber vermedim birden bana deli cesareti geldi hastaneye gitmeyecektim çünkü gece doktorum hastanedr yoktu devlet hastanesi olduğu için arayaıpta gel diyemiyosunuz maleeef😔tabi bu arada hiç ama hiç sancım yok kalktım saçlarımı yaptım evi topladım çay demleyip kahvaltı yaptım saat 6 gibi bir daha suyum geldi.mesai başlayıncada hastaneye gittik tabi alttan muayene bakıldı falan açıklıkta yok ama su kalmamış mecbur yatış verildi yattım....ptesi öğlen 13:30 da suni sancı verilmeye başlandı ilk bir saat çok rahattım hep öle gidecek zannettim ama nerde😔😔sonra sancılarım saat saat artmaya başladı suni sancının dokuzuncu saatinde açılmam tamamlanmıştı fakat kızımın kafası kanala inmediğinden sancıyı kesmediler bana ıkın diyolar ıkınıyorum fakat doktorların istediği gibi değilmiş meğerse saatlerce acı çektim bu acının tarifi yok arkadaşlar dualara sığındım çünkü o anda sığınacak tek kapımız Rabbimiz🙏🏻Suni sancının onikinci saatine gelmiştim yarım gün dile kolay bebek içirde susuz kaldığı için onu ittiremiyorum😔doğum pozisyonunu aldılar bir doktor önümde diğeri üstümde hemşireler oda çok kalabalık...üstümdeki doktor olağan gücüyle bastırmaya başladı bebeği itmeye yine çıkmıyor kızım o anlarda nasıl bayılmadım bilemiyorum.üçüncü deneme de son kez bir acı ve rahatlama ohhh....kızımın sesii💕💕💕dünyalar benim olmuştu gerçekten kuş gibi hafifliyorsunuz ...tam da dün bu saatler de kızımı kucağıma verdiler 1 günlüğüz😘 diyolardı hep bebeğimi görünce herşeyi unutuyorsunuz gerçekten de öle...yalnız arkadaşlar lütfen suyunuz gelir gelmez hemen gidin sancım yok doktorum yok demeyin o kadar önemli ki ben çok pişman oldum ve acısını 12 saat suni sancıyla acılar içinde ödedim kendimizi geçiyorum bebeğin enfeksiyon kapma olasılığı çok yüksek lütfen su gelir gelmez koşun...Rabbim herkesin yardımcısı olsun bi avaz da kurtulun güzel anneler🙏🏻🤰okuduğunuz için teşekkür ederim👋🏻