MMinee Ozge3747 Bende hissetmiyordum hatta gerçekten var mı acaba diyordum 33. Haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım bende.aşağıya doğru bebek baskı yapınca sızlama oluyor. Siz kaçıncı haftadasınız?
Ozge3747 MMinee Ben de bu akşam 32 yi bitiriyorum ama şimdiye kadar dikişin varlığını hiç hissetmedim.
Ozge3747 MMinee Ayy inşallah gerçekten çok zor zamanlar geçirdim 1 gün 1 yıl gibi geldi bana, hayırlısıyla hepimiz son haftaları görürüz inş 🙏🏼☺️
MMinee Ozge3747 Hazır ol az kaldı🙈 şaka bir yana insan onada alışıyor... hala garip oluyorum ama bebeğim büyüdüğü için mutlu da oluyorum☺️
Ozge3747 MMinee Yaa hadi bakalım belki hissederim ☺️Bebekler iyi olsun da bu kadar dişimizi çıktık herşeye katlanırız. Yeterki sağlıkla kucağımıza alalım...🙏🏼🥰
MMinee Ozge3747 O kadar zahmetli,zorlu,riskli yollardan geçiyoruz ki... insanlar doğum korkusu yaşarken biz sadece bebeğe odaklandığımız için doğum korkusu bile yaşamıyoruz. Tek hedefimiz bebeklerimize sağlıkla kavuşacağımız gün🙏
Ozge3747 MMinee Aynen öyle gerçekten... insanlar hamileliğinin keyfini çıkarırken biz sürekli kendimizi dinleyip endişeler içinde geçiriyoruz bu süreci. Bir de yatarak ya da sürekli hareketlerini kısıtlayarak 9 ay geçirmek o kadar zor ki... ama ben bizim gibi riskli gebelik geçirenlerin çok güçlü kadınlar olduğuna inanıyorum. İnşallah sağlıkla da bebeklerimizi kucaklarımıza alırız 🙏🏼☺️
R_abia Kızlar bende kontrolden geldim bugün. İlk defa nstde de 1 kez sancım çıktı 70 e Önemsemiyorlar bunu tabii ama ağrılarımda oluyordu zaten. Şu 1 haftayı daha atlatsak derini mefes alıcaz inşallah 😁onun harici kızım gayet iyi 1 hafta daha geçerse doğumu beklicez inşallah Allah n izniyle 😁 Darısı daha yolun başında olanlara inşallah benim için bu haftalara gelebilmek hayaldi çok şükür bişekilde geçti 🤗
NaileK Bende bugün gittim allaha şükür ıyiyiz sancim flan da çıkmadı.doktorum artk korkmayın dedi.hala gün flan da vermedi 😂
R_abia NaileK normal doğum istiyorsanız ve uygunsa ondan gün vermemiştir. Nasıl gelişceğini bilmiyoruz çünkü tamamen bebeklerimizin keyfine bağlı 😁 benim şuan en az 2 hafta en fazla 4 haftam var artık 😁 ama 2 haftaya gelse artık fena olmaz 😁
NaileK R_abia normal olmucak canm bir mani olmazsa panik atagim var 😊 ama yinede bi ağrı bi sancı görmek istiyor almak için şuan gelesi yok diyor 😂 allaha şükür
R_abia NaileK hım anladım sezeryan olucaksa yakındır ozaman genede gün almanız 38 den sonra olur hayırlısıyla inşallah 😊😁
NaileK MMinee canm benimkinin kafası tam olarak orada ve baskı yapıyor resmen balık gibi harektleri orda da oluyor o yüzden dolgun duruyor benimkide
MMinee R_abia Ya ben şaşkın bütün farkına vardım. Ödüm köprü bebek iyice aşağıya indi diye. Neden oluyormuş bileğiniz var mı?
R_abia MMinee bende bayadır var doktorum baskıdan dedi. Ağırlık oraya bindiğinden. Ama sen genede kendi doktoruna da sorabilirsin.
MMinee R_abia Soracağım zatende dememi görülen bir şeymiş. Pazartesiye kadar rahatlatmıyor bu beni. Pazartesi doktor randevum var zaten☺️
R_abia MMinee bana doktorum böyle dedi ama burda genede bişey söylerken tedirgin oluyorum ya onda öyle değilse diye 😐 oyüzden dedim yoksa bende şişlik be dolgunluk var 1 aya yakındır 🤗
MMinee R_abia Bilinçli insanlarız sonuçta.Burda muayene olmuyoruz. Küçük Bilgi kırıntıları bile değil sadece yaşadıklarımızı anlatıyoruz☺️ Umarım herkes bunun bilincindedir. Benden yana rahat olabilirsin en azından bunu söyleyerek seni rahatlatabilirim☺️🥰