Elifinannesii R_abia bol bol senaryo yazıyoruz kafamızda :) benim de çantam falan hepsi hazır, bugün süslemelerimi de koydum sanki her an doğuma gidecekmişim gibi hissediyorum☺️Vaktinde gelsinler kuzularımız inşallah 🙏
R_abia Elifinannesii yatmaktan hep bunlar 😁 ay dışarıya çıkmak artık gerçekten lüxs gibi oldu ya 🤦♀️😁 2 haftada 1 hastane için çıkıyorum okadar tuhaf geliyorki herşey gözüme 🤷🏻♀️ Bizimde herşey hazır çantaları artık arabaya koysammı diye düşğnüyorum hatta 😁
Elifinannesii R_abia aynen canım ya sanki aylarca dışarı çıkamamışım gibi etrafa anlamsız bakıyorum😄Allahtan haftalık kontrolümüz var da dışarı çıkmamıza vesile oluyor:))
Elifinannesii R_abia çantaları arabaya koyma konusunda, sanırım bir sonraki hafta koyacağım ne olur ne olmaz diye☺️
R_abia Elifinannesii bu zaman kadar duruma göre 2 hafta da bir yada haftada bir çağırıyordu doktorum ama bundan sonra haftalık çağırcak bakalım 😁
R_abia NaileK bende 35+4 bende peşpeşeyiz bi kaçımızın doğumu aynı zamana demk gelcek bence yakınız genelde 😁
R_abia Elifinannesii ben 23. Haftada girmiştim 😁 cihaz ne olduğunu algılamıyordu sonra aralıklı girdim ağrı duruma göre 😁32 den sonra düzene oturdu 😁
Elifinannesii R_abia iyimiş erken başlamışsınız:) ben ilk defa pazartesi girdim. Bundan sonra doğuma kadar her hafta girecekmişim☺️
Ozge3747 MMinee 18. Haftamda serklaj oldum 31+5 im sezeryan olacağım için son 43 günüm kaldı. 2-3 hafta daha geçirebilirsem çok rahatlayacağım☺️
MMinee Ozge3747 İnşallah canım bak kaçıncı haftalara gelmişsin inşallah hep birlikte miyadında doğumlar yapacağız🙏🙏🙏
Ozge3747 ezo3534 Ben de tam tersi 3 aydır doktor önerisiyle kullanıyorum sirkeli suyu. Çok memnunum çok faydasını gördüm
MMinee Ozge3747 Bende hissetmiyordum hatta gerçekten var mı acaba diyordum 33. Haftanın sonlarına doğru hissetmeye başladım bende.aşağıya doğru bebek baskı yapınca sızlama oluyor. Siz kaçıncı haftadasınız?
Ozge3747 MMinee Ayy inşallah gerçekten çok zor zamanlar geçirdim 1 gün 1 yıl gibi geldi bana, hayırlısıyla hepimiz son haftaları görürüz inş 🙏🏼☺️