Sultanas betussa bende 33 haftaligim zaman hemen geçsede bizde sağ salim bebeklerimizi kucagimiza alsak 🙏
Asporcee betussa bizde 33+2 deyiz Allahın izniyle az kaldi ana günler geçmiyor sanki 😁 Doğum yaklaştıkça korkmaya başladım ne nasıl olucak bir sürü kaygı telaş işte herşeyin hayırlısı bakalım 🤗
seymakumatarnsf Bizimde 33'e 2 gün kaldı. Değişik duygular içerisindeyim. Endişe, heyecan, mutluluk...Umarım sağlıkla alırız kucaklarımıza😊😊
Misskokulumm betussa 33+3 olduk oğlumla az kaldı kavuşmamiza hayırlısıyla🤱 bebişler en son kaç kiloydu kizlaar🤗
Asporcee @betussa Misskokulumm geçen hafta 32 haftada 2200 gr dedi doktor haftaya tekrar gidicem bakalım 🤗
Deletedmom2 Misskokulumm aynıyız canım bende 33+3 :) 30+5te 1750 gr dedi bakalım yarın randevum var heyecanla bekliyorum ne kadar olmuşuz
DeryaKuzusu 32+4 olduk biz de bugün. Kızlar buara jiç akıntım yok da çamaşırım az az ıslanıyor gibi. Terliyormuyum ya da acaba suyum mu az az geliyor ayrımını yapamıyorum. Ne zaman bu konuda tedirgin olmalıyım? Başına gelen var mı? 1 hafta sonra kontrolümüz var.
BuluttSecil DeryaKuzusu aynı korku bende de vardı. Ama su değil su gibi akıntı olduğunu anladık. Zaten o sızıntı olmaya başladığında kasılma da başlıyormus. O yüzden korkmayın içinizi ferah tutun. Doktorunuz zaten her muayenede suya bakıyor
Mrvt DeryaKuzusu sunny baby carnaval Bebek arabası, sepet beşik, heyner beşik, banyo seti, 4 tane tulum takımı, 3 pijama takımı, çorap çıtçıtlı badiler aldım şimdilik bu haftasonu tamamlamayı düşünüyoruz bakalım😍😀
Feyzanurderin 32+3 olduk 33 e az kaldı ama benim sabırsız kızım fazla içeride durmıcak gibi biraz önce doktorumuz öyle dedi 🥰
DeryaKuzusu Mrvt oooooo bişey kalmamış ki maşallah 😁👍🏻 biz de bu akşam casual cadillac air alıcaz galiba ya.. %25 indirime girmiş. Sonra pahalanırsa diye alıcaz şimdi. Doğum ekimde görünüyor ama kışın da araba lazım olur illaki.
Selinish_ DeryaKuzusu canım şimdi baktım . Bende daha almadım düşünüyoruz. Biri tavsiye mi etti yok sa araştırdın mı ? İyi bi ürün mü ? E bebekten mi alacaksınız ?