Deryanne Ben de kısmetse bu Cuma ya da Pazartesi olcam sezaryen sontayla ilgili bilgi verir misiniz bu arada 38+0 dayız
Eeeh1719 Deryanne bana uyusturunca taktilar hicbisey hissetmedim cikartrkende ayni sekilde aci falan olmadi.
Eeeh1719 Zeynepkbsk degisiyor iste canim oglumda sabaha kadar uyumustum kizim uyutmadi sabaha kadar hemde 😂 diger odalardan ses gelmiyor benimki ciyak ciyak bagriyr😂 Allahim sag saglim aldrsin kucagina ins 😘
Bebek2019 Cnncyn tamam normal doğum çok zor ben iki defa normal doğum yaptım ama ne zaman Doğum yaptın o kadar güzel bi rahatlama oluyor anlatamam bence sezeryandan daha çok iyi bu defa sezeryan olacam için çok stresliyim ondan sonra ne olacak bilmiyorum 🤷♀️
Asliemirpeker Sezeryancı anneler hiç korkmsyın. 29 agustosta spinal sezeryan oldum.. benegimi ayık ir şekilde ilk çıktığında gösterdi dr. Bu olaya sahit olacagınız için bence sevinin. Dr. Bebegin saclarını görüyorum çok güzel dediğinde agladım... sonrası cennet kokusu.. doğum sonrası ilk yürümekte zorlandım... ama ben yaptıysam emin olun herkes yapar..