Sblanne Cisemk ay inanmıyorum ben ayın başında gitmiştim hiç öyle birşey demedi cuma günü kontrolüm ne zaman gitcekmiş peki
Cisemk Sblanne önümüzdeki hafta orda . Diğer hafta geçicekmiş . Can hastanesi daha güzel suya göre eğer yakın oturuyosanız
Sblanne Cisemk maalesef bize uzak ve ters kalıyor o yüzden bu durum bizim için kötü oldu Ümran hanımla devam edeceğim
Glsmumul Minikin_annesi cenk mustafa beye geçmeyi düşünüyorum bende. Nasil hekim olarak memnunmusunuz 30 haftalık oldum az bi zamanımız kaldı pişman olmak istemiyorum açıkcası
Minikin_annesi Glsmumul ben memnunum bilgili bi doktor isini iyi yapanlardan hic teredut etmedim 28 haftadayim baska doktor dusunmedim
Minikin_annesi Glsmumul sadece sizle muhatap oluyo ve bebekle her sordugum soruyu cevapliyo istedigim zaman ulasabiliyorum
Esmaal Cerencan bende medical parka gidiyorum sadece doğun 3300.fotoğraf çekimi o da süslemesi ile birlikte 4350 fiyat verildi bize.
Esmaal PelinsuDoanay bende güngörr beye gidiyodum ama hiç memnun kalmadım ve doktor değiştirip medicale geçtim.gerçekten konuşma tarzı insanı çok üzüyor
Glsmumul Minikin_annesi çok teşekkürker bilgilendirdiginiz için. 30 hafta oldum zmn çok geçmeden gidicem bende