Tiredmom deletedmom04 aldım canım 1950 doğum 300 oda süsleme onu istemiyorum ben yaptım herşeyi kısmetse normal istiyorum yarın 35 haftalık olucaz levent bey ne kadar istedi sizden kaç haftaliksinjz
Glsmumul SametHandeAtakan çok teşekkür ederim bilgilendirdiginiz için 😊 doktorunuz kim acaba. Iki doktor var diye biliyorum. Hastaneden yana şüphem yok yeni olduğu için ama hekimlerini bilmiyorum.
Minikin_annesi Glsmumul mustafa cenk beye gidiyorum kuzenimde onda dogum yapti diger 2 arkadaslarimiz da biri yapti biri yapicak dogumlarini cok memnunlar
Seda9391 GamzeC memnunmusunuz can hastanesinden ben de oraya çok yakın oturuyorum yeni hastene küvezi falan varmı diye tereddüt ettim
GamzeC Seda9391 evet memnunum ben gayet temiz bir hastane.evet yeni doğan ünitesi var tam teşekküllü.
Buket38 Bende canda mustafa cenk güven e gidiyorum cok bilgili bi doktor ben sormadan herseyi anlatiyo her muayenesi detayli ultrason gibi herseye bakiyo cooook memnunum kizlar
Aselinannesiyim Ben Avrupa cerrahi merkezine gidiyorum 1500 Doğum 35 muayene yeni yapıldı hastane ve doktor ebeler odalar mükemmel ben Doğum haneye bile girdim
Minikin_annesi Glsmumul bende 28 haftaligim can hastanesinde basladik orda da dogum olcak cok memnunum
Glsmumul Minikin_annesi cenk mustafa beye geçmeyi düşünüyorum bende. Nasil hekim olarak memnunmusunuz 30 haftalık oldum az bi zamanımız kaldı pişman olmak istemiyorum açıkcası
Ygzsmt Cankaya tip merkezine alev timura gidiyorum dogumu karatas hastanesind yaptiracak normal sezeryan dogum 2200 epidural isterseniz +300 tl oda süsleme ve 3 poz fotograf içerisinde 😉