feyzaa34 canim benimle kalan kizlar vardi hastanede.3600 3700 3300 dogmusdu bebekleri.benimkise 2900 38 haftalik.kendimi uzuyordum neden boyle diye ya..bebekelrimizi bize getriceklerdi.bi tek benim bebeyimi getirdi hemsire
Bebeyim uyuyordu o kadar minnacikdiki
Ay ciok civciv bu dedim opdim kokladim agladim.nasilda zayifmissin sen dedim yavrucagin diye😍yanimdaki kizlar bizik bebek nerede dedi.hemsire bir bebek kusurlu dogulmus hepsi yogun bakimdalar doktorlar hepsine bakiyo.yavas yavas annelerine birakiyor dedi.merak etmeyin getirxez dedi
1 saat gecdi 5 saat gecdi bebekler gelmedi...artik annelerin sabri tukenmisdi.bana neden bizim bebeleri getirmediler diye sordular bende bilmiyroum dedim.sebeb baskaymis...haftalarimiz ayniydi.zayif bebek sagliksiz dimrk diyilmis hakiketen.bebelerde solunum sikintisi varmis 3undede 😢o uzden kuveze girmisler sadece annelerime dememislerki uzulmesin.benimkinide hatta doktor izn vermiyormus bana getrmeye
Hemsire hayr kiz bekliyor demis getirmis
Biri kusurlu dogmus.bilince nasil agladilar canim yamdi o kizlara.bebeyimizi gormeye gittik.kuveze koymuslardi tospiklerdi hemde nasil tospik masalalh.ama gelki 😏😞akciyerler islemiyor.bak goruyormusun.ordayi bebelerim hepsinin kilosu 2900a kadardi sagliklisi olan.kilosu cik olanalrin biproblemi cikiyordu mutlaka nedense.sende uzme.zayif olsun saglikli olsun de umutlan