Jukekam Nagihann23 26+1 olduk biz fakat son 4 gündür kasıklarımda inanılmaz ağrı var bacaklarımı acınca uzanınca daha fazla hissediyorum tuhaf bir ağrı sizde de var mı??
Nagihann23 @Jukekam çok mu yoruluyorsun gün içinde bi fikrim yok bende olmadı şimdiye kadar canım. Sağlıkla doğsun inşaAllah 🧿
Elosunannesi Nagihann23 23+4 bizimde aralik sonu gibi gorunuyo dogumumuz bende heycanla ikili rakamlara dusmeyi bekliyorum gunler cok canuk gecsin istiyorumm ya ve dha fazla kilo almamak 😭😭
[silindi] Nagihann23 aynıyız 🥰🥰🥰 bizim de son 99 . Ama ultrasona göre daha az . 2 hafta kadar ilerideyiz 🤦🏻♀️ Alışverişe başladınız mı
Beyza1234r [silindi] evet başladm yavaş yavaş hrr hafta bişeyler alıyorum ama çkk heyecanlı beni hiç tek alışverişe bırakmıyor eşim çünkü ne görsem almaya kalkıyorum 😂😂😂
Beyzanurlina Nagihann23 25 haftalık olduk bizde hayrlısıyla bı skntımız yok allaha şükür şeker yüklemesi var bu hafta 🙈 yaptırcak olanlar tek gitmesin😬
Satiii Ben 100 küsürlerdeyken bi postta 100den düşünce çabuk geçiyor diye okumuştum şuan şafak 54 inşallah cidden çabuk geçiyormuş 😍
KudretDemir97 Sağlıkla gelsin evlatlarımız inşallah 🙏🏻😇Maşallah bizde 25+5 günlük olduk yarın ikili sayılara geçiyoruz çok şükür 🙏🏻 😍 Bel ağrısı ve ayağımda kramlar çok oluyor onun haricinde Allah'a şükür 🙏🏻 iyiyiz 🤗😇
Dilanserdar Ben ikili rakamlara düşünce su gibi geçti zaman çok hızlı geçiyor ama son 14gün hiç geçmiyor kramp girdi günlere kızım doğmuyor🤣