Deletedmom293 Kubdea Arslan güzel isim bence çok asil ve güçlü duruyor. Benim erkek olsaydı Pars koyacaktım adını.
Bsralsn Cnsucuuk olabilir sonuç olarak ileride değiliz günümüzdeyiz ve ben bugüne göre koymak istiyorum bunda sizi bu kadar rahatsız eden ne 😂 babannenizin adı olabilir naif ve kibar da olabilir ben kişilik açısından demedim. İsmi sevmiyor da olabilirim herkes herkesle aynı fikirde olacak değil ya görüşünüz için teşekkürler. İyi günler 🤷🏻♀️
Bsralsn Selambengeldim sorma ya 😂😂 herkesle aynı görüşte olmak zorunda değilim ki ben bu tepkili yaklaşımı anlamadım 😂
Aleww Kubdea Kız Arslan’ın neresi zor 😄 Galatasaraylı falan mı eşin? Bence güzel isim, belki alışırsın sende. Yarım Dünya diye isim koymak isteyen kaynana vardı 😂 valla sen şükret :)
Kubdea Aleww yook öyle futbol sevdalısı bi adam değil, çok sevdiği bi hocası var üniversiteden Arslan diye o yüzdrn bu kadar istiyor. Onun gibi sevilen, düzgün karakter sahibi bi insan olsun diye
Deletedmom0071 Cnsucuuk evet Naciye’ler çok tatlı insanlar sessiz ve sakinler ben de size katılıyorum ☺️🌸
Hardcandy Oof bizim evdede ayni terane anlasilmiyorz ve diyorki bence bana ters davranma,o gun Sen evde lohusa olucan,nufusa ben gitcem kimlik icin diledigimi yazdiririm 😂😂😂 inatlasmamak lazim
Bahar_trky Kubdea sen ismi sevmediğin için sana zor geliyor olabilir mi bizde Alparslan koymayı düşünüyoruz. İki isim olarak değil bitişik