ikimelekannesi___ NaimeYilmaz a naime hanım teşekkürler az önce ikinci bir mail atarken gördüm dönüş yapılmış
HR_54 NaimeYilmaz yukledim girmeye calistim cocugun dogum tarihini istedigi icin giremedim. Kapatip actim. Girdiklerim silinmis heralde giremedigim icin. Sonra hata vermeye basladi
Melisa44 NaimeYilmaz ya bende 2 farkli e postam ila denedim ikisnde de sirayla bir seyler yanlis gtti dedi ardinda da sistem de e mail mevcut dedi ama daha snra girs yaoarak deniyorum olmuyor napmam lazim
AmatorAnne NaimeYilmaz şifre yazacağım bir ekrana gelmedim ki hiç , happy Kids te şifre olusturdugumu hatırlamıyorum, ilk defa yükledim yanlış hatırlamıyorsam
NaimeYilmaz AmatorAnne şuan bakım var daha sonra tekrar deneyebilir misiniz? Sizin probleminizde belki çözülür. Videoyu tekrar denedim açılmıyor maalesef. İnstagramımdan da iletebilirsiniz. Sorunu görürsek daha iyi yardımcı oluruz.
Kadirvemalik Merhaba, bende şu an giremiyorum forum a tıkladıgımda bakım yapılıyor falan diye yazı çıkıyor. Ayrıca postta birine cevap verince oops birşeyler yanlış gitti diyor çok sınır bozucu 😤