MrsG Htc_Kubra kendi fotoğrafınızı yüklemek zorunda değilsiniz. Ben bebeğimin kıyafetini çekmiştim onu yükledim. Bi çiçek resmi bile olabilir.
Esramese NaimeYilmaz dediginiz gibi girmeyi basardm tesekkurlr ama sifremi unutmusum giris yapamadm artk orasida bende 😂👍
DuyguK NaimeYilmaz NaimeYilmaz şifremi unuttum yapıyorum sonrasında oops bişeyler yalnıs gitti yazıyor banada yardım lütfen 🙏🏻 oğlum 2 aylık oldu kullanamıyorum
Kurtugba NaimeYilmaz Ben uygulama üzerinden giriş yapıyorum, uygulamadan çıkıp girdiğim zaman tekrar giriş yapmam gerekiyor, bu normal mi ?
ikimelekannesi___ NaimeYilmaz mail adresine mail de attım geri dönüş olmadi ben ne yapicam anlamadım vallahi üye olmak istiyorum artikkkk😣😥
AmatorAnne NaimeYilmaz hangi adrese mail atıyoruz. Ben konu açıp sorunumu ekran videosu ile belirtmiştim, geri dönüş yapmadınız. Hala giremiyorum.
ikimelekannesi___ NaimeYilmaz a naime hanım teşekkürler az önce ikinci bir mail atarken gördüm dönüş yapılmış
NaimeYilmaz AmatorAnne Bildirim yoğunluğundan göremedik sanırım kusura bakmayın🙏 Şimdi baktım ama videonuzu açamadık. Bir de yukarıda yazdığımız adrese atmayı dener misiniz?
AmatorAnne NaimeYilmaz şifre yazacağım bir ekrana gelmedim ki hiç , happy Kids te şifre olusturdugumu hatırlamıyorum, ilk defa yükledim yanlış hatırlamıyorsam