R_abia melolevo benimkide sabaha kadar dolaştın gene diyor rahat edemiyorum napiyim yolda bizde isteriz deliksiz bi uykuyu 🤷🏻♀️😁
Nur_Nur melolevo Ben de 24teyim sırt üstü ya da saga dönükken hafif nefes kesilmesi oluyor gibi geliyor. Belki pozisyonla ilgilidir evet videoda bahsedilen son haftalar. belki doktora danışsanız iyi olur geçmiş olsun
CanNurdan melolevo dün gece uykum o kadar vardı dön sağa dön sola uyuyamadım sona kadar açtım çeşmeyi soktum ayaklarımı coss etti 🤣 attım yorganın dışına (Bolu geceleri serin olduğu için yaz kış yorganla yatarız bir de evimiz serin kendinden klimalı🤭) mis gibi uyumuşum sonra
melolevo CanNurdan benim ayaklarım hep üşüyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktor vitamin vermişti sanırım onu kullanmam gerekiyor artık. Magnezyumum mı düştü anlamadım 🤷🏻♀️
melolevo CanNurdan Yapıyorum canım .. inan her şeyi denedim .. Sıfır ışık geçirgen güneşlik bile aldım. Oda zifiri karanlık . Ne yaptıysam olmadı.
CanNurdan melolevo çok zor ya bana da geliyorlar arada odamda uyuyamıyorum geliyorum salona tak uyuyorum saçma sapan şeyler sebepsiz yere uykusuzluk telefona bakma yatarken o çok kaçırıyor uykuyu 😔 allah kolaylık versin