zmrtcskn bu durum her yerde aynı ben o testleri Türkiye de kendim kendi isteğimle özel gen merkezinde yaptırdım. Gittiğim her doktor bir düşük için gerek yok ama önlem olarak kan sulandırıcı veriyoruz dediler. Benim annemde pıhtı atması olmuştu o aspirin vs kan sulandırıcıların ne kadar önemli olduğunu ondan biliyorm. Yediğin yemeklerden bile etkileniyor kan cıvıması ona göre aktif pıhtı olan hastaya bile gram gram ayarlayıp veriyorlar. O yüzden kafama takıldı testi kendim yaptırdım çıkan iki gen bozukluğuna altta folik asit ve kalsiyum yeterli yazıyorken her bir doktor farklı bişe söyledi ben yine kullanmadım. Sonra yurt dışına getirdim raporları baktı ve sadece çok daha detaylı taramada çıkan tek bi ileri gen bozukluğuna bu ilaçlar kullanılıyor omun dışında bir fayda sağlamadığı ortaya çıktı ama hala herkes şeker gibi veriyor dediler. İki gende bozukluk olmasına rağmen kullanırsan oluşacak kanama beyin kanaması vs riskleri bil biz sorumluluk almayız ddiler. Bende kullanmadım çok şükür şimdilik sorun yaşamadım kime inanacağımızı da şaşırdık. Ben bu genlerin bebek düşmesine kalp durmasına sebep olmayacağını söylediler ki düşen bebeğimde de genetikte kromozom bozukluğu çıkmıştı