Defnenaz pyymamm pıhtılaşma iğnesine rağmen düştü hep. Bakalım inşallah sağlıkla, acısını görmeyeceğimiz evlatlara kavuşuruz
pyymamm Defnenaz hay Allah inşallah hersey yolunda gider artık böyle duymamıstım hiç kendinize dikkat edin
Defnenaz Beyzakvrkk Kadın olmak çok zor, hem fiziken hem ruhen hem de yaşamsal olarak. Rabbim hayırlıdını versin ama verdiğine de gönlümüzü razı eylesin inşallah 🙏
Kbrbydkk Çok zor ümitlenmek de beklemek de sonucun hüsran olması da. Rabbim yardımcınız olsun inşallah. İnsanin hevesi kalmıyor sanki bu kadar çok kayıp yaşayınca. En azından bende öyle oluyor. Sağlıkla kucaginiza almanız dileğimle 😍
Gizemciim Defnenaz hormonlardan olsa gerek. ağladım 😪😓 dilerim gönlünüze göre olur herşey. benim tek düşüğüm oldu ama o psikolojiyi biliyorum hep bi endişe korku sevinemiyor insan resmen. içinizi ferah tutun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🙏💕
Defnenaz Arkadaşlar, sabah alel acele bi profa gittim. Normalde özel muayenehanesi var ama cerrahpaşada buldum derse girmeden kendisini. Rahim duvarı kalın dedi, şuan görünen bir kese yok muhtemelen bi kaç güne çıkacak bir yerlerden dedi. Alttan muayene etti. Tam aleti çıkaracakken biraz bastırdı sağa sola ve burda şüpheli bir şey var dedi. Ultrason fotosu çekti ve tüm gebelerde %1 ihtimal dış gebelik dedi. Beta hcg ver eğer sonuç 1500 üzeriyse dış gebeliktir ilaçla düşürürüz, pozitif ol dedi. Canım sağ olsun de, hep pozitif bak dedi. Odadan çıkıp giderken tekrar tuttum dedim hocam içime şüphe düştü benim 3 düşüğüm var bu dış gebelik mi? Herkes için o risk var beta bekle pozitif ol dedi gitti. Kan vermeye gittik sonuçlar yarın öğleden sonra çıkar ve doktor dısında hasta dahil kimse göremez, kimseyle paylaşamayız dedi. Ee doktor sabah 10 a kadar hastanede 11-19.00 arası nişantasında muayenesinde. Yarın çıksa bile diğer gün öğrenebilirim diye apar topar hep gittiğim özele gidip kan verdim. 40 dk da çıkacak dediler. Aradım mail olarak atmalarını söyledim sonucu. Adam pat die sonucunuz 587 dedi. Sağ kasıkta batmalarım var. Okula gelirken yol boyu ağladım. Kaza yapmamak için zor toparladım kendimi. Tecrübelerinizi paylaşın da şu ruh halinden çıkayım :(