Muallimannecik Sibl8 17+4 olduk bir oğlum olacak inşallah kocaman karnım olmasa farketmicem hamile olduğumu 😍 hareketleri bekliyorum inşallah büyük bi heyecanla 🤩
Cansinsen_ Esir ne yapcaz canım eltim var benimle aynı nerdeyse kadın 2saatte bişey yiyo arada diyom bende problem varmı ben niye yiyemiyorum
aysehatunklkgl 16+3 teyiz, cinsiyeti 13.haftada öğrendik☺️ Kız bekliyoruz nasipse. Kontrole gittiğimizde doktor genelde ağrı görüyor kesede. Ağrı da bebeği sıkıştırıyor biraz 😕 Bu tarz şeyler yaşayan var mı?
AryaNur Bizde 16+6 olduk ama belim ve sağ bacağım çok ağrıyor aranızda öyle olanlar var mı? Bu arada inşallah yarın cinsiyet öğrenicez cok merak ediyorum😊😊😊
Superfreshlerim AryaNur 18+0 oldum bugün sağ kasığım ve belim ağrıyor, korkuyorum çok şiddetli değil ama rahatsız edici
Pinar_94 Bizde 16+4 olduk benimde kasıklarıma kramp atıyo sanki ve hiç uykumu alamıyorum 😖 cinsiyeti öğrendik 15. Haftamızda erkek 🐣
Yenqec 13. Haftada yüzde 70 kız dendi, 14te başka doktor kesin kız dedi🥰 şimdi 15. Haftamızdayım kontrole daha 1 aya yakın zaman var. Ayda 1 kez gitmek o kadar kötü ki. Sürekli görmek istiyorum göremeyince içimde hep bir endişe var☹️
Mucicemiz Yenqec inanin bende oyleyim en son 12+4 ken gittim doktora cinsiyet icin suan 16 haftalik oldum ama hala gidemedim haftaya kan verip oyle gitmeyi dusunuyorum o kadr cok sabirsizlaniyorum ki anlatamam durumu nasil iyimi diye😐
Ozgeee93 Bizim de 16+4 kızımla beraber sağlıkla kavuşmak için günleri sayıyoruz 😊❤️ her şey yolunda Allah'a şükür🙏
nure Bizde 18. Haftamızdayız, benim de sabahları yarım saat 40 dakika kadar sağ böbreğim ağrıyor nedenini anlayamadım aranızda böyle bir şey yaşayan var mı? Bir de yattığımda doğrulamıyorum belimde ikiye ayrılma hissi oluyor 😪