Kirmiziigelin Kızlar ben doğumdan önce kırk mevlüdü için hazırlıkları yapmayı düşünüyorum Bebek doğduktan sonra nasıl ne yapıcam diye düşünüp onlarla uğraşmak istemiyorum. Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz Neler yapılabilir ? Ben şuanlık 5 li set (Yasin-tesbih-magnet-lokumluk ve çantası) aldım başka ne yapılabilir ? Siz neler yapmayı düşünüyorsunuz ? https://hizliresim.com/r0N6oz
Sibella86 Kirmiziigelin ne güzel olmuşlar bunlar yeterli gibi bence. Bunun dışında masada lokum, çikolata veya şeker tepsisi olsa yeter bence. 40 mevlüdü demişsiniz 40 ındamı yapacaksınız hemen? Ben kızıma 5:6 aylıkken yaparım diye düşünüyorum
Kirmiziigelin Tgce16 başka ne yapılabilir diye düşünüyorum Masa hazırlıyorlar ya neler koyuyorlar masaya acaba 🤔
PembeKoala Kirmiziigelin ekstradan çikolata anahtarlık kutu içinde şekerler küçük şişelerde kolonyalar ahşap yelpaze magnet bunlar gittiğim mevlütlerde gördüklerim 😁 ama seninkiler çok şık bence yeterli ama sen bilirsin tabi
Kirmiziigelin Mavilianne yarenhediyediyari sayfanın adı canım kampanya vardı 3.99 dan yaptırdım hemde 5 li seti
Kirmiziigelin PembeKoala evet çikolata da yaptırmayı düşünüyorum bildiğiniz uygun fiyata olan bir yer varmı ☺️
PembeKoala Kirmiziigelin maalesef canım ama hacı şerifteki çikolatadan baya memnun olanlar var hemde uygun hemde şık oluyor isimli kutulu bir bak istersen ben doğumda ordan yaptırmayı düşünüyorum çikolatayı
Kirmiziigelin PembeKoala evet orayı gördüm bende ama fiyatları uygun gelmedi bana o kadar 🙄 ben nışanımda yaptırmıştım resimli çikolata instagramda bir sayfadan ama uygundu fiyatı madlen çikolataydi ama o sayfayı bulamıyorumm 😖
PembeKoala Kirmiziigelin instagramda çok var kutulu ortası badem şekerli çikolatalar çokta güzel duruyorlar ama tadları nasıl bilemiyoruz o yüzden bende emin olamıyorum instagramdan almaya
Tgce16 Kirmiziigelin bende bakındım instagramdan ama hacıserif daha uygun gibi diğerlerine göre sanki
songulmeydan Kirmiziigelin canım seker hamurundan kurabiye yapabilirsin ben yapıyorum istersen sana tarif edebilirim
Kirmiziigelin PembeKoala madlen çikolata yazanlar güzeldir nışanımda yaptırdıklarım ondandı . Bir de kutu ve metal arasında bile fiyat farkı koyuyorlar kutu yaptırıp görselini masada süs olarak kullansam çikolataları masada gold tepside dizsem olmaz mı acaba 🤔
PembeKoala Kirmiziigelin öylede olabilir bilemedim ki şimdi bende de bi arkadaşımın masa örneği vardı istersen buraya yükliyim onuda incele bi belki fikir olur
Kirmiziigelin Sibella86 evet kırkında kırkı ucurduktan sonra 1 hafta içerisinde yaparım diye düşünüyorum öyle olmaz mı ki sonradan yapılır mı ben hep 40 ı çıktıktan sonra yakın zamanda yapıldığını gördüm ☺️ Şimdi kız bebeklere 6 ay kınası falan da yapıyorlar ☺️😄
nagolinda Sibella86 bende hemen 40 ında yapmayacağım. Kışa denk geliyor. Hasta olan olur. Bebeğim etkilenmesin diye 4-5 aylıkken yapacağım