ÇAMLICA MEDİPOL SEDEF HANIM İLE DOĞUM LÜTFEN CEVAPLAYIN ARTIKK ;((((
Seherr gece ek ücret de ödeyeceğiz zaten ama yeterkı gelse gelmeyebıkırım dedı strese soktu beni ;(((( şu an duygularm alt üst korkudan ;( sezeryan istenyorum olası durumda tabı zorunlu olunur ama ugrasmamak içn sezeryana alıverırse ufff
Bu tür postlar neden okunmaz 😞😞😞😞😞 Allahım sabır
Gulchirai canım bence strese girme diğer doktorlarıda iyidir eminim hem inanki doktorun bile gelse daha çok hemşireler ebeler ilgileniyo kendini hiç kasma herşey sende bitiyo doğum korkunu sil at kafandan ben erdem hastanesine gidiyorum doktorumuda çok seviyorum ama ek para ödemicem hangi doktor denk gelirse artık. Ben doğum korkusunu tamamen sildim kafamdan tek isteğim bebeğime sağlıklı kavuşmak sancım tutsun diye dua ediyorum resmen 39 a giricem
Gulchirai benim doktorum ayse hanim ve cok memnunum. Danismayla konusunca 700tl ek olarak doktorunuzu cagirabilirsiniz mesai saatleri disinda gelirseniz dendi. Ama doktorun insiyatifine bagliymis maalesef😑
Seherr tamam canım ;( öyle düşünmeye razıyım şimdi artık hangi merhametlı doktora kalırsam inşallah bu gece meryem ana otu içip yatcam sabahda içerım inşallah açılmam olur 😔 😢
Nagehanyesilelma ayşe hanımı duydum keşke gece ona denk gelsem sedef hanm gelmesse ayse ye denk gelım dyorum kadrıye hanım sezeryan yanlısı dıye duyup korktum ;( çok moralm bozuk sağlık olsn artık napım merhametlı doktorlara rastlatsn bızı ben ek ücret odeyecegım ama telefonunu açmaz dye üzülyorm canm elim işe varmyo ;((((
Ben de sedef hanımın takipli hastasıyım merak ediyorum normal doğum yapan var mı onda diye ama hiç rastlamadım daha🙄 doğuma var diye doğum hakkında konuşmadık tabi hiç
Gulchirai biz normal veya sezeryan konusmadik hic ama gercekten genc bilincli ve guler yuzlu biri ben cok memnunum:) insallah ona denk gelirsin bence:)) allah yardimcin olsun insallah..
Kubralfc sedef hanım normal doğum yaptryor dıye duyarak geldım bu hastaneye nasıl duymadnz :/
Nagehanyesilelma çok sağoln amin inşallah
Elif hanım da çok iyi ona denk gelirseniz rahat olun bence. Benim doktorum. Zeynep hanım var o da iyi
Bence. Gece normal Doğum nöbetçi doktor İçin daha kolay bence. Gece kimsenin sezaryenle uğraşacağını sanmıyorum. Genelde sabaha bırakıyorlar sezaryeni bebekte sıkıntı yoksa.
Bence. Gece normal Doğum nöbetçi doktor İçin daha kolay bence. Gece kimsenin sezaryenle uğraşacağını sanmıyorum. Genelde sabaha bırakıyorlar sezaryeni bebekte sıkıntı yoksa.
Benim ilk doğumumda NST kötü ve sezaryene alınmam gerektiği halde kabul etmedim riske attım malesef kendimi. Sabah kendi doktorumu bekledim. Doktorum sezaryene aldı beni. Şimdiki aklım olsa gece sezaryen olurdum. Madem bir risk var neden bekledim diye hala kendime kızıyorum.
Sakin olun öncelikle. Bende sedef hanımın hastasıyım. Şuan 17. Hafta da olduğum için pek bir net cümle kuramam. Şunu da unutmamakta fayda var. Herkesin tek düşündüğü doğum şekli. Arkadaşlar bakın biz bu yola Allahın izniyle girdik. Bu yolun sonu nasıl yazılmışsa öyle de biter. Eğer bebeğimizim sağlıklı doğması bizim için ön plandaysa doktora ilk bunun için bir baskı uygulayalım. Daha doğuma aylar varken ben normal doğum istiyorum diyerek doktora şart koşmak doğru değil. İlginç hikayeler duyup içinize kurt düşürmeyin. Doğum dönemi yaklaştıkça da evet diretmekte haklısınız ama bayanlarla da uğraşmayın zor olduğunu hepimiz biliyoruz... Şansımız bazen bu mesleğe gönül vermiş her türlü zorluğa gözü kapalı girebilen doktorların nadir olması... Türkiye de acaba kaç tane hastasına gülümseyerek bakan doktor var muamma..
11 gün sonra