Ferdaatal Nehirsmommm canım aynısı bana da oldu 12de kesin erkek dedi pipisinin ultrason resmini bile verdi 16da gittim pipisi küçülmüş dedi 18de tamamen kayboldu 😂
Deletedmom00180 Bb38x bende 18 de öğrendim bir türlü göstermemişti o yüzden hep kızdır kız dediler çevremdekiler ama erkek çıktı😁
Bahar33 Benim de 12 haftalıkken ilk başta kız denildi daha sonra erkek denildi, netleşmesini bekliyorum, tekrar 17.haftada gideceğim 🤓
Rmysa_29 Bahar33 benim ki gibi banada 12 de kız dedi 19.haftada gittim erkek demesin mi sok geçirdim.
zeyzey12 benimde 11 den 17 e kadar hep erkekti çıkıntısı falanda vardı güya 17 de kız çıktı 26 haftalıgız hala kız
Seymanur0707 Nehirsmommm 16.cı haftada erkek dedi doktorum 18 de kız dedi şuan 23 haftalık bi kız bebek bekliyorum🤰🏼🌺 bende bununla ilgili bir post açmıştım ve sürekli denk geliyorumda burdan değişebiliyor malesef
Ozcifci Seymanur0707 siz ne hissediyordunuz bebeğinizi bana kiz gibi dedi ama ben hep erkek hissediyorum daha öğrenemedim ama
Izzet Nehirsmommm 12+0 kiz denildi 27 deyiz hala kiz degismedi 12 de gostermesi normal canim degisme ihtimali de düşük
Pnaronoruc Hanımlar banada 13 haftalıkken erkeğe benziyor dedi doktor sonra başka doktora gittim 17 haftalıkken kız dedi 22 ci haftada bidaha gidicem bakalım 🤔 bende merak ediyorum doğrusu kızmı erkekmi şüphelerde kaldım çok 😄
Ozcifci Nehirsmommm ben kızımda 12 haftada öğrenmiştim canım biraz pozisyonla alakalı şimdi ikinci hamileligim 15 haftayım hala ogrenedim😊
Hatice_01 Benzetme yapıldığı sürece bana göre kesinlik payı yok ama erkek bebek kendini çabuk gösterir derler ve öyledir bence. Banada 12 ci haftada erkek dedi doktor . Benzetme yapmadı pipisine falan hep gösterdi. Ama bazı arkadaşlarıma benzetme yapıldı kıza benziyor erkek olabilir kesin değil diye. Özel hastaneler dışında bence devlette net olmuyor
Seymanur0707 Bsraucar bak bu pipisi diye göstermedi erkek dedi artık 4 aydan sonra yanılmıyoruz dedi 2 hafta sonrada kordondu o sanırım dedi 🌸
SuleDoruk melolevo böyle şeyler yazarken keşke 2./3.kez erkek annesi olanları da düşünseniz 😔 Rabbim herşey de olduğu gibi evladın da hayırlısını nasip etsin. Yanı sıra bizlere de inşallah kız gibi olacak gelinler 🙏
Deletedmom00260 Bana 12. Haftada cinsiyet kız denildi. Şu an 25. Haftadayız. Hala kız olduğunu söylüyor doktorum. Umarım öyledir🙃 Hazırlıkları da ona göre yaptık.🙂
Feyzanuri 12.hafta da uyuduğu için düşüncem kız dedi. 14.hafta da erkek dendi. Bir doktora daha kontrole gittik erkek dedi. Detaylıda girdiğim de de hem kendim hem de doktor şöyle burası diye 23 haftalıkken. 26 haftalıkken de yine erkek dendi. Şu an 35 iz ve popo aşağı da kendini daha da göstermiyor 😅🤣