Nehirsmommm Selamlar, 12.haftada 2.test sırasında bebeğimin cinsiyetine doktor erkek dedi. Çok erken değil mi? Önceden erkek denilip sonradan kızı olan oldu mu??? Yanılma payı nedir acaba
Nurcan126 Nehirsmommm Merhaba! Tecrübem yok ama buradaki yorumlar da 12 belli olduğu söyleyen oldu banada dr 10.haftama tahmin etti 12 de bakdırcam gene hayırlısı olsun
Ecemsbaby Nehirsmommm çoğu kişide değişmeler olmuş sonuçta %100 vermiyor sonuç 😊 gönlünüze göre nasip etsin Allah
Ecemsbaby Nehirsmommm çoğu kişide değişmeler olmuş sonuçta %100 vermiyor sonuç 😊 gönlünüze göre nasip etsin Allah
Nehirsmommm Ecemsbaby aminnn çok teşekkürler evet baya kişide değişiklik olmuş okudum bende o yüzden merak ettim
Deletedmom00180 Bb38x bende 18 de öğrendim bir türlü göstermemişti o yüzden hep kızdır kız dediler çevremdekiler ama erkek çıktı😁
CemrePektas Nehirsmommm valla bana 11+0da erkek dedi. 13+0 da yine erkek dedi ve organını net şekilde gösterdi🙊 yarın yine gidiyorum 17+3, tekrar sorucam teyit için 🥰
Terspektif Nehirsmommm valla 10 11 de öğrenip değişmeyenler de var birsürü ama 9 ay aynı şey söylenip Doğumda cinsiyeti farklı çıkanlarda var yazıyorlar buraya. O iş biraz nasip mi artık nedir çözemedim 😂
melolevo Nehirsmommm benim dönmedi valla 😃. Hala pipiliyiz. eğer çok net söylediyse değişmiyor canım.. kız çocuk bambaşka .. Kızı olan huzur içinde kızı olmayan huzur evinde ölür demişti bir büyüyüm. İşallah allah gönlüne göre verir
Ozcifci Nehirsmommm ben kızımda 12 haftada öğrenmiştim canım biraz pozisyonla alakalı şimdi ikinci hamileligim 15 haftayım hala ogrenedim😊
Pink17 melolevo Bende çok kız istedim ama nasip rabbim erkek uygun görmüş.Yazdığınız söze katılmıyorum Allah hayırlı evlat versin en başta kız evladı olupta huzur evinde ölenler de vardır eminim.Benim erkek kardeşim eğilip annemin ayaklarından öpüyo öyle çok seviyo annemi..Allah herkesin tabi ki gönlündekini nasip etsin ama en başı hayırlı sağlıklı merhametli evlatlar nasip etsin
SuleDoruk melolevo böyle şeyler yazarken keşke 2./3.kez erkek annesi olanları da düşünseniz 😔 Rabbim herşey de olduğu gibi evladın da hayırlısını nasip etsin. Yanı sıra bizlere de inşallah kız gibi olacak gelinler 🙏
G-2428-g Nehirsmommm bu haftalarda cogunlukla yanılma payı oluyo etrafa fazla deme derim bendede myle oldu ilk erkek dedi şimdş kız diyo