CerenAkbulut Reina burada baya maliyetli birşeyde o yüzden :// eşimde madem öyle bence epiduralsiz doğum yapan bir ton insan var bence sence dayanabilirsin diyor haliyle.
Meryemabf CerenAkbulut Epidural falan almadım suyum geldi gittim suni sancı taktılar hiç etkilemedi sabahtan akşama kadar artık 9 cm oldu geceye doğru anca aldılar doğumhaneye çatır çatır doğurdum çıktım 😂😂 umarım bu da öyle olur ikinci ☺️
CerenAkbulut Reina anlaşamadık bir türlü 😄 epidural sadece 1500 dolar, doğum ücreti 6000-10000 dolar arası zaten. Ben cevabımı aldım teşekkür ederim 😊
HaticeeKckylmz Ilk dogumum 38.haftada kendi sancisiyla geldi acilmamda vardi cok sukur kisa surede dogumum gerceklesti oglum 1yasinda ve suan 3aylik hamileyim kizima gene ayni dogum sureci dusunuyorum ozelde yapmistim 2bindi 500tl epiduraldi tabiki yer yer degisiyor fiyatlr
ATC CerenAkbulut evde çok az bi sancım olmasına rağmen yanı ben yalancı sancı sandım düşün hastane de 8 cm açılmam olduğunu öğrendim hiç de zor değil kendine inanırsan ve korkmazsan çok kolay olur ama baştan korkarak gidersen işini zorlaştırırsın 8 dk da dogurdum ben 😂