Dün kontrole gittim 1 cm açıklık var nst de 4 tane sancı yüksek çizgi yani sancı çıktı ama ben hiç hissetmiyorum sancı vs 40+1 haftalığız egzersiz vs yapıyorum hurma yiyorum başka ne yapabilirim doktor dün suniyle başlatalım dedi yada eve git 4 saat sonra gel dedi eve geldik 4 saat sonunda hala sancı yoktu aradım doktoru bekleyelim dedi şuan hala sancım yok ne yapabilirim bilgili anneler yardımcı olur musunuz
1 cm açıklık ve sancı 40+1 yardım !!
Akdgnsyma, başlığı 1 cm açıklık ve sancı 40+1 yardım !! olarak değiştirdi.
Akdgnsyma Bir an kendimi gördüm. 40+1 de 1 cmdi benimde 2 kere suni verdiler millet ağrıdan ağlarken bende sancıya dair hiçbir şey yoktu 7nsaat bekledim 7 saat ağrım gelmedi hala 1 cm 2 kere de suni verilmesine rağmen doktor dedi ki eda sein açılman çok uzun sürecek günler bile olabilir istersen bekleyelim istemezsen sezaryene alalım bende beklemedim sezaryen oldum. Canım sen şimdi ne yapsan da bence faydası olmayacak belki bol bol yürü bi o etki eder. Onun harici imkan varsa 41 42 olur yani kendi ağrının gelmesini istiyorsan. Yoksa suni sancıyla başlar doğum.
Deletedmom277 peki sizin sancınız çıkıyor muydu benim çıktı ama ben hissetmiyorum
Banyoya gir beline sıcak su tut ve eşinle iliskiye gir ilişki doğumu hizlandiriyo
Akdgnsyma Hayır çıkmadı. Sancin çıkıyorsa beklemekte fayda var artabilir.
Baloglum93 yaptım dün sucak suda oturdum belimede koyayım teşekkür ederim
Deletedmom277 sancı çıktı evet hissetmiyorum bekli çoğalınca hissederim
Yok mu bu şekilde Doğum yapan veya Öner’i verecek biri
Akdgnsyma acaba ağrın varda hissetmiyo olabilir misin belki açılma olmuştur bı daha tuse ol
Baloglum93 işte muhtemelen hissetmiyorum ama çoğalsa hissederim herhalde